In seara de 17 mai, s-a intamplat ceva absolut magic in Bucuresti!

Nori grei se asternusera deasupra orasului, in timp ce oamenii Bucurestiului erau acaparati de tumultul obisnuit al sfarsitului unei zile de munca. Oamenii isi au ritmul lor, natura isi are ritmul ei… Stresul si grijile ne fac uneori sa uitam sa mai privim cerul, sa ne bucuram de trandafirii infloriti sau de verdele crud care a impanzit cartierele.

Razele soarelui de apus se amestecau cu nori gri si pe neasteptate s-a pornit si o ploaie scurta, grabindu-i si mai tare pe cei aflati in drum spre casa. Ce a urmat acestei ploi a fost un spectacol de nedescris, care ne-a facut pe toti sa traim clipe de magie, uitand de cotidian si de aspectele mai degraba materiale ale vietii.

 

Un cer fabulous, cu nori pictati de natura, cea mai talentata scenarista, ne-a invaluit, ne-a captat in energia sa si nu ne-a mai lasat sa ne desprindem de aceasta priveliste… Pentru ca in final, sa ne ofere marea revelatie: Un curcubeu dublu care s-a vazut din toate colturile orasului si care a fost surprins in zeci de fotografii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  
  • Curcubeul simbolizeaza NOROCUL, PACEA, CONEXIUNEA CU DIVINUL, PRIETENIA, SPERANTA SI MAGIA. Asa incat, acest articol speram sa va aduca toate aceste ingrediente in viata! :)

Vrem sa pastram consemnata aceasta seara care ne-a reamintit de magia vietii si am ales cele mai frumoase imagini ale curcubeului, surprinse in Bucuresti:
 

1. Cum s-a vazut curcubeul de la Piata Alba Iulia -Bucuresti:

2. Curcubeul dublu, vedere din Parcul Circului

3.  Curcubeul surprins de la fereastra Urban Collectors

Foto: Ioana Ilie

4. O vedere surprinsa de Mihai Stetcu:

5. Curcubeul din 17 mai, surprins peste Parcul Natural Vacaresti

Foto: Alex Sima

6. Arc de cerc colorat, deasupra Bucurestiului 

7. Asa s-a vazut spectacolul curcubeului de la Piata Unirii:

8. Curcubeul dublu: Avem o vedere si din Otopeni:

9. Un curcubeu luminand bulevardul!

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

10. Cum s-a vazut curcubeul din Piata Victoriei:

Foto homepage: Flickr/ mariusz kluzniak
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri