11 Aprilie 2016 publicat în Cultura 2 share-uri

Totul in jurul nostru este energie. Atunci cand sufletul este pregatit si cere vindecarea, atragi mesajele de care ai nevoie ca sa te redescoperi si ca sa mergi mai departe, de data aceasta cu alegeri constiente.

Ceea ce mi-ar placea sa transmit este ca nu, "schimbarea perspectivei" nu este un proces care se intampla instantaneu si ca odata inceput acest drum, ai nevoie de o practica constanta.

Este adevarat ca "mintea noastra creeaza realitatea". Dar oare ce dureri si credinte nocive ascunde ea, dar oare ce reactii instante sunt obisnuiti neuronii nostri sa creeze, in baza unor impulsuri emotionale venite din exterior, facandu-te sa retraiesti la nesfarsit momente din trecut, deghizate in prezent? Dureaza luni si ani poate, pana sa stergi ceata de pe "ochelarii inconstientei"... Si trebuie sa ai rabdare si ingaduinta cu tine in momentele dificile, cand inca pacea pare a fi de neatins.


Foto: Shutterstock.com

Ceea ce invatam pe drumul vindecarii este in primul rand ca noi ar trebui sa ne folosim mintea ca instrument, in loc sa o mai lasam pe ea si sabloanele ei (conditionari din familie, din societate, etc) sa ne opreasca din a ne trai viata asa cum ne dorim. Mai invatam pacea care vine odata cu observarea mintii si scenariilor pe care le creeaza, o pace care te pune in contact cu iubirea si esenta divina. Si invatam sa ne iubim pe noi insine crezand din tot sufletul ca meritam tot ce e mai bun de la viata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Acestea sunt cele 3 carti care mie mi-au schimbat viata si perspectivele. Le puteti considera 3 pasi spre vindecare:

1. Un Pamant nou - Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este considerat a fi cel mai important lider spiritual al momentului. Intr-un limbaj usor, accesibil si raportandu-se la propria poveste de depresie, te ajuta sa intelegi ca da, poate sa mai fie ceva dincolo de gandirea logica, de mintea cu care te-ai obisnuit sa te identifici de-alungul vietii - "Observatorul" mintii! Jiddu Krishnamurti o numeste "inteligenta adevarata", adica capacitatea de a-ti chestiona psihologia si de a observa cum functioneaza mintea ta.

Practic,Tolle sintetizeaza toate invataturile spirituale ale lumii si le da o forma contemporana prin trairea si experienta sa. "Dincolo de fericire si nefericire se afla Pacea", spune Eckhart Tolle si ne ofera o deschidere catre aceasta perspectiva, spre functionarea in afara mintii conditionate si in afara durerilor pe care le-a inmagazinat peste timp si pe care le perpetueaza la nesfarsit, fara sa ne lase sa traim cu adevarat in PREZENT. Cartea poate fi achizitionata si din libraria online Elefant.ro.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Iti recomandam si: Ce a invatat Oprah Winfrey de la Eckhart Tolle: 7 secrete pentru o viata implinita

27 de lectii de viata de la Eckhart Tolle

5 mantre pentru liniste psihica si sanatate

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri