9 Martie 2016 publicat în Cultura 2 share-uri

Arhitectul Stefan Ghenciulescu va fi invitat joi, 10 martie, de la ora 19:00, la o noua editie a spectacolelor – conferinta Round Table Bucuresti, moderate de Valentina Sandu – Dediu.

Arhitectul Stefan Ghenciulescu va fi invitat joi, 10 martie, de la ora 19:00, la o noua editie a spectacolelor – conferinta Round Table Bucuresti, moderate de Valentina Sandu – Dediu. Dialogul despre dinamica arhitecturala a Bucurestiului va fi completat joi prin momente artistice – surpriza pregatite de organizatori.
Evenimentul se va desfasura in Studioul de Opera si Multimedia al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, iar spectatorii din tara pot urmari, si de aceasta data, transmisiunea in direct pe platforma EnjoyTV.ro. Intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile, printr-o rezervare solicitata la adresa round.table.bucuresti@gmail.com

Publicul bucurestean va fi invitat in perioada imediat urmatoare sa ia parte la ultimele intalniri ale sezonului dedicate celor trei invitati: Sorina Goia, redactor – sef Radio Romania Cultural (17 martie), actritei Ioana Flora (24 martie) si compozitorului Dan Dediu (31 martie).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Stefan Ghenciulescu este arhitect, cercetator si critic de arhitectura, curator de expozitii, implicat in desfasurarea a numeroase proiecte culturale. Este conferentiar universitar in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti si, totodata, este redactor – sef al revistei Zeppelin – una dintre cele mai apreciate reviste de profil din Romania - si membru fondator al Asociatiei Zeppelin.

Domeniile principale pe axa carora se centreaza activitatea sa profesionala sunt arhitectura contemporana si modernismul istoric, urbanismul democratic, regenerarea patrimoniului, cultura urbana in Europa central si de Sud-Est, transformarile post-totalitare, proiecte alternative pentru spatiul public, initiativele culturale independente.

Stefan Ghenciulescu este autorul cartii „Orasul transparent. Despre limite si locuire in Bucuresti”, co-autor si co-editor a 8 carti publicate pe temele mentionate.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este bursier NEC si profesor invitat la scoli de arhitectura din Belgia si Germania si, impreuna cu echipa Zeppelin, a obtinut calificarea in finala concursului „European Public Space of the year 2011” prin programul „Magic Blocks”. A obtinut Premiul I la concursul national pentru realizarea pavilionului Romaniei la Bienala de Arhitectura de la Venetia, edi ia 2006. De asemenea, Stefan Ghenciulescu a obtinut un premiu si doua nominalizari la Bienala Nationala de Arhitectura, cinci premii si patru nominalizari la Anuala de Arhitectura Bucuresti.

Mai multe despre activitatea sa profesionala si a echipei sale, pe site-ul www.e-zeppelin.ro.

La fiecare editie Round Table Bucuresti, invitatii au dedicat un moment locului preferat din Bucuresti, Ateneul Roman ocupand un loc fruntas in randul preferintelor lor. Joi seara, publicul va fi invitat sa descopere ce loc din Capitala se distinge in mod deosebit pentru arhitectul Stefan Ghenciulescu.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Cel de-al doilea sezon Round Table Bucuresti se va desfasura in Studioul de Opera a Conservatorului bucurestean, renumit pentru calitatile sale acustice, cu o scenografie noua ce cuprinde mobilierul LEM’S, creat de designeri romani. Round Table Bucuresti este un proiect al Uniunii de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, proiect cultural co-finantat de AFCN.

La eveniment, intrarea va fi libera, in baza invitatiei ce poate fi solicitata la adresa round.table.bucuresti@gmail.com, in limita locurilor disponibile.

Seara de joi se va incheia printr-o invitatie la degustare de vinuri sustinut de Organizatia Somelierilor din Romania si vinurile Balla Gaza, prin prezenta somelierului Istvan Pentek.

Fiecare spectacol - conferinta va dura 90 de minute si va fi transmis in direct pe www.EnjoyTv.ro

Parteneri media: SapteSeri, Observator Cultural, LiterNet, Agentia de Carte, Garbo.ro, Calendar Evenimente, Librariile Humanitas, Bucure teni.ro, Judy Florescu, Capital Cultural, Online Gallery, Economistul.ro

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri