2 Decembrie 2015 publicat în Cultura 33 share-uri

O relatare clasica despre supravietuire, "Destin in bataia vantului" este considerata una dintre cele mai importante marturii despre regimul lui Stalin.
La sfarsitul anilor 1930, Evghenia Ghinzburg era un membru loial si foarte activ al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice. Totusi, ca atatia altii care au suferit in timpul regimului de teroare instaurat de Stalin, a fost arestata – in temeiul unor acuzatii fabricate, potrivit carora ar fi fost o terorista trotkista si o contrarevolutionara – si condamnata la inchisoare.

Cu o grija impresionanta pentru detalii, o putere de fier si un spirit de neinvins, Ghinzburg povesteste despre anii, zilele si minutele indurate in penitenciare si lagare de munca, inclusiv cei doi ani petrecuti in izolare impusa, singura in celula. O relatare clasica despre supravietuire, Destin in bataia vantului este considerata una dintre cele mai importante marturii despre regimul lui Stalin.

Autor: Evghenia Ghinzburg


Carte aparuta la editura Corint si disponibila pe elefant.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri