The Grand Offices, promotor al conceptului de fine living at work, invita all the netizens la un exercitiu de inspiratie si unicitate.

Care este #ritualulplacerii la birou? este intrebarea la care esti provocat sa raspunzi cu o fotografie sugestiva de la birou in care sa surprinzi momentul si pe care sa o postezi pe profilul tau de Facebook, insotita de hashtag-urile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors si inscrie-te in concurs.
Poti castiga premii tentante si asta pentru ca The Grand Offices sustine ideea unei vieti traite frumos, avand grija ca orele petrecute la birou sa se echilibreze cu ore de rasfat, care sa-ti ofere energie.

The Grand Offices, sustinator al conceptului de work & leisure, lanseaza, in perioada 3 noiembrie – 3 decembrie, o campanie de promovare a confortului la birou, a unui mediu de lucru care sa ajute angajatii sa se concentreze optim, sa gestioneze stresul mai bine, sa-si sporeasca creativitatea si sa aiba o stare pozitiva, chiar la gandul ca vor merge a doua zi la munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

„Numeroase studii au demonstrat ca un mediu placut la birou determina angajatii sa aiba o atitudine pozitiva vis-a-vis de orele de munca, sa devina mai relaxati, mai eficienti si mai creativi. Compania noastra a fost intotdeauna deschisa si ne face placere sa facem activitati de pionierat, asa cum este aceasta initiativa prin care sustinem conceptul de fine living at work si, cand spun asta, nu ma gandesc la o viata de lux, ci la un mediu cat mai confortabil atat la nivel de spatiu, cat si in ceea ce priveste confortul emotional, in care angajatii sunt incurajati sa traiasca frumos, sa-si ofere mici momente de placere in pauze, sa mearga, poate, intr-una din cafenelele pe care le gazduim in interiorul cladirii, sa se bucure de muzica difuzata prin statiile noastre, sa mearga in pauza de pranz, o jumatate de ora, la sala pe care o avem tot in incinta cladirii. In plus, prin aceasta campanie ii vom incuraja sa isi dezvolte pasiunile si hobby-urile, punandu-le la dispozitie un spatiu creativ si recreativ si pregatind pentru acestia mici surprize, bilete la teatru pentru iubitorii acestei arte, cursuri de pictura, invitatii la Ateneu pentru melomani, aparitii editoriale, toate acestea determinand ca micile lor placeri sa aiba un ecou si in randul companiei. Ne dorim ca angajatii cat si chiriasii, pe care ii avem, sa se simta bine la birou.”, a declarat Oana Mocanu – Sales & Marketing Manager The Grand.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Concurs

Tot in aceeasi perioada, The Grand Offices lanseaza concursul #ritualulplacerii la birou, prin care face o invitatie la creativitate, diversitate, individualitate.

Preocuparile, ritualurile, sistemul propriu de valori sau preferintele ne diferentiaza, iar acest aspect face ca diversitatea umana sa fie atat de vasta si fascinanta. Gandeste-te care este momentul cel mai placut din timpul orelor petrecute la birou, acel ritual care iti genereaza optimism, buna-dispozitie si care te face sa zambesti increzator. Poate fi pauza de cafea in compania colegei de birou, contemplarea unui tablou care te inspira, rasfoirea unei reviste, udatul florilor de pe pervaz sau aprinderea unor betisoare parfumate.

Surprinde momentul intr-o poza edificatoare, posteaza poza pe Fb, alaturi de hashtagurile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors, dand like paginii de Fb The Grand Offices si intra in concurs.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri