Asociatia 4Culture si WASP Studios au deosebita placere de a va invita sambata, 17 octombrie, ora 19:30, la spectacolul CONTINUED PROJECT, un spectacol realizat de JOÃO DOS SANTOS. Spectacolul este prezentat in cadrul eXplore festival #10.

Durata: 130`
de João dos Santos Martins
in colaborare cu Ana Rita Teodoro, Clarissa Sacchelli, Daniel Pizamiglio, Filipe Pereira, Sabine Macher
Pian: Simão Costa
Lumini: Ricardo Campos
Sprijin in productie si difuzare: Circular Associação Cultural
Coproductie: Caixa Geral de Depósitos Foundation – Culturgest, Centro Cultural Vila Flor, CCN de Montpellier Languedoc-Roussillon in cadrul Life Long Burning finantat de Programul Cultura al Uniunii Europene
Rezidente: CCN de Montpellier Languedoc-Roussillon, Centro de Criação de Candoso, EIRA, Musibéria, O Espaço do Tempo
Sprijin institutional: Camara Municipal de Santarém / Teatro Sá da Bandeira – Santarém

In 2011, am avut sansa sa particip, intr-un cadru pedagogic, la interpretarea si repunerea in scena a spectacolului lui Yvonne Rainer, Continuous Project – Altered Daily (1970). La momentul acela, din procesul de lucru au aparut tensiuni care au fost materializate mai tarziu in performance-ul final: un proces de lucru transformat intr-o experienta estetica in care munca coregrafica era privita ca produs artistic. In acest proiect, dam continuitate acestei idei a coregrafiei ca tehnologie care verifica, activeaza si transforma relatiile dintre indivizi. Reintorcandu-ne la obiecte din istoria dansului, contexte si ideologii, urmarim sa reimprospatam si sa modificam modul in care coregrafia si dansul stabilesc sabloanele ideologice care analizeaza paradigmele dominante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

João dos Santos Martins

João dos Santos Martins s-a nascut in 1989, in Portugalia. A studiat dansul si coregrafia in numeroase institutii din Europa, iar din 2008 lucreaza ca performer si coregraf. A creat Le Sacre du Printemps (2013) cu Min Kyoung Lee si Masterpiece (2014). A colaborat in Tropa Fandanga (2014) cu Teatro Praga si in Retrospective cu Xavier Le Roy (2012-2014). In prezent, performeaza in Monument 0 (Haunted by wars 1913-2013) al lui Eszter Salamon si pregateste o noua piesa cu Cyriaque Villemaux, Self-titled, care va avea premiera in Portugalia in luna Octombrie a acestui an.

*Spectacolul contine nuditate si este nerecomandat persoanelor sub 18 ani

RVSP: contact@waspmagazine.com Telefon: (031) 1053143


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri