25 Iunie 2015 publicat în Cultura 1 share-uri

Fundatia Gabriela Tudor prezinta in 27 iunie la Bucuresti spectacolul 'Sing' realizat de coregrafa Olga Zitluhina din Letonia, in colaborare cu artistii Irinel Anghel (Romania), Alberto Magno (Portugalia) si Guntis Spridzans (Letonia).

Evenimentul are loc de la ora 15:00 la Palatul Voievodal „Curtea Veche” (str. Franceza 21-23) in cadrul programului european „E-Motional: rethinking dance” si este organizat in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti si Asociatia Coregrafilor Profesionisti din Letonia.

Trei artisti parasesc scenele traditionale pentru a crea un spectacol in spatii publice in diverse orase europene. Ei pornesc in explorarea orasului pentru a scoate la iveala propriile povesti emotionale si pentru a raspunde impulsurilor venite din mediul urban. Coregrafa Olga Zitluhina este una din personalitatile cele mai importante de pe scena dansului contemporan leton si conduce Departamentul de Dans Contemporan al Academiei de Cultura din Letonia, fiind deopotriva director artistic al Festivalului Time to Dance din Riga. Proiectele sale au fost prezentate cu succes in peste 15 tari. Spectacolul organizat la Bucuresti a fost recent nominalizat drept evenimentul de dans contemporan al anului in Letonia, unul dintre premiile cele mai importante in domeniul artelor spectacolului, oferit de Uniunea Teatrala din Letonia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte
  • Accesul la spectacol se face pe baza achitarii biletului de intrare la muzeu: 6 lei - bilet intreg, 3 lei - bilet redus (elevi, studenti, pensionari).

Spectacolul „Sing” este o coproductie in cadrul programului E-Motional: rethinking dance, creat si condus de Fundatia Gabriela Tudor, in colaborare cu Asociatia Coregrafilor Profesionisti din Letonia (Riga), Centrul de Cultura „George Apostu” (Bacau) si Centrul Luxemburghez de Creatie – TROIS C-L (Luxemburg). Cu sprijinul programului Cultura al Uniunii Europene.

Detalii: contact@e-motional.eu, https://zonadstudio.wordpress.com, www.e-motional.eu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri