ghid pentru o viaţă împlinită

Tu cum iti pretuiesti amintirile din anii de scoala?

Editura Delfin este cu un pas inaintea necesitatilor tale si iti pune la dispozitie primul “Portofoliu de Evaluare Formativa”, pentru a te ajuta sa fii cel mai bun elev!

Comunicat de presa

Iti amintesti de primele lucrari de control? Ti-ai fi dorit sa le pastrezi pe toate intr-o mapa atractiva si practica? Peste ani, cu siguranta le vei rasfoi cu drag si nostalgie. Editura Delfin iti propune cea mai recenta inovatie in materie de auxiliare didactice - lucrarea “Portofoliul de Evaluare Formativa - Limba si Literatura Romana, clasele V-VIII”.

Un sistem practic si modern, “mapa cu teste” te ajuta in procesul de studiu prin acordarea unui feedback prompt din partea profesorului, care iti va oferi indrumarea corespunzatoare pe parcursul celor patru ani de studiu, in vederea atingerii rezultatelor dorite. O evaluare curenta, interna si sumativa eficienta confera aprecierea corecta a nivelului propriilor competente de comunicare prevazute in studiul limbii si literaturii romane.
Dupa corectare, testele se pot detasa si indosaria, avand astfel la indemana, in orice moment, toate fisele de evaluare sustinute pe parcursul ciclului gimnazial.

Mai mult decat un instrument evaluativ modern, portofoliul iti faciliteaza procesul de observare a aspectelor ce necesita interventii remediale imediate sau pe termen lung si permite compararea performantelor scolare in diferite stadii de evaluare.

Parcursul educational este usor de supervizat atat de catre profesori, cat si de catre parinti, acestia fiind in permanența la curent cu etapele de pregatire a elevilor/copiilor pentru examenele nationale.
Portofoliul contine un cadou surpriza, exclusiv pentru elevi!

Alege sa-ti construiesti viitorul profesional pe baza unor amintiri bine pastrate!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tu cum iti pretuiesti amintirile din anii de scoala?.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.