25 Martie 2015 publicat în Cultura 29 share-uri

Editura Delfin este cu un pas inaintea necesitatilor tale si iti pune la dispozitie primul “Portofoliu de Evaluare Formativa”, pentru a te ajuta sa fii cel mai bun elev!

Comunicat de presa

Iti amintesti de primele lucrari de control? Ti-ai fi dorit sa le pastrezi pe toate intr-o mapa atractiva si practica? Peste ani, cu siguranta le vei rasfoi cu drag si nostalgie. Editura Delfin iti propune cea mai recenta inovatie in materie de auxiliare didactice - lucrarea “Portofoliul de Evaluare Formativa - Limba si Literatura Romana, clasele V-VIII”.

Un sistem practic si modern, “mapa cu teste” te ajuta in procesul de studiu prin acordarea unui feedback prompt din partea profesorului, care iti va oferi indrumarea corespunzatoare pe parcursul celor patru ani de studiu, in vederea atingerii rezultatelor dorite. O evaluare curenta, interna si sumativa eficienta confera aprecierea corecta a nivelului propriilor competente de comunicare prevazute in studiul limbii si literaturii romane.
Dupa corectare, testele se pot detasa si indosaria, avand astfel la indemana, in orice moment, toate fisele de evaluare sustinute pe parcursul ciclului gimnazial.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Mai mult decat un instrument evaluativ modern, portofoliul iti faciliteaza procesul de observare a aspectelor ce necesita interventii remediale imediate sau pe termen lung si permite compararea performantelor scolare in diferite stadii de evaluare.

Parcursul educational este usor de supervizat atat de catre profesori, cat si de catre parinti, acestia fiind in permanența la curent cu etapele de pregatire a elevilor/copiilor pentru examenele nationale.
Portofoliul contine un cadou surpriza, exclusiv pentru elevi!

Alege sa-ti construiesti viitorul profesional pe baza unor amintiri bine pastrate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri