26 Noiembrie 2014 publicat în Cultura 21 share-uri

Miercuri, 26 noiembrie 2014, orele 18:00, la Cinema Studio (Bucuresti), va avea loc proiectia filmului Oglinda (1974) in regia lui Andrei Tarkovski. Seara dedicata artistului face parte din seria de evenimente din cadrul Zilelor Filmului Rus, sarbatoare ce marcheaza 90 de ani de la infiintarea Concernului Cinematografic Mosfilm (Moscova)

Andrei Arsenievitch Tarkosvki s-a nascut in 1932 si a studiat la VGIK (Institutul Cinematografic de Stat) sub obladuirea regizorului Mihail Ilici Romm. De asemnea, artistul s-a aplecat din tinerete asupra picturii, sculpturii si muzicii, pe care le-a aprofundat avid . Acest lucru se va reflecta in opera sa cinematografica, devenita scena sincretismului dintre toate aceste ramuri ale artei.

Oglinda (Zerkalo) este, in esenta, o pelicula autobiografica si prin urmare, profund subiectiva. Povestea filmului nu apartine personajelor, ci mai degraba sentimentelor, filtrate prin sensibilitatea regizorului rus.
Amfitrionul evenimentului, este regizorul Ionut Dumitrescu, cel care l-a descoperit recent pe Nicolae Ghibu, singurul roman care i-a luat interviu marelui artist rus.

Pretul biletului este 10 lei. Mai multe informatii se gasesc pe pagina oficiala de Facebook.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri