3 Octombrie 2014 publicat în Cultura 9 share-uri

Ce este scrierea terapeutica? Nimic altceva decat un instrument de auto-evaluare. Explorarea sinelui prin scris. Materialul fundamental de lucru este propria persoana, in limitele discretiei confesive.

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand din 11 octombrie, de la ora 11:00, la Atelier de scriere terapeutica, sustinut de Mario Barangea.

Emotiile puternice sau starile afective de orice natura se elibereaza prin arta in general, prin scris in special. Prin ghidaj, fie el si minimal, expresivitatea scrierii isi regaseste forta si valabilitatea. Detectarea unor motive, teme, simboluri personale nu are cum sa nu determine o atitudine de optimizare si cunoastere.

La fiecare dintre cele 5 intalniri ale atelierului vom exersa scrierea unei nuvele cu accentul pe structura a scriiturii si concepere de personaj. Ce incepem in prima sedinta, terminam in ultima. Sa nu ne facem probleme in privinta „talentului”, „disponibilitatii creative” sau stapanirii cuvintelor potrivite. Nimeni nu are acces la aceste lucruri fara exercitiu. :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Lector: Mario Barangea
Data incepere: 11 octombrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5
Frecventa: saptamanal, sambata
Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri