'Superman, Spiderman sau Batman' este scurt-metrajul realizat de catre Tudor Giurgiu, laureat cu numeroase premii internationale, inclusiv premiul pentru „Cel mai bun film de scurt-metraj din Europa”, in 2012!

„Superman, Spiderman sau Batman” este o poveste impresionanta care, la sfarsitul celor aproximativ 11 minute, iti va oferi o noua perspectiva asupra vietii. Asteapta-te sa iti apara lacrimi calde in ochi, asteapta-te sa te mai gandesti multa vreme la acest filmulet, despre un baietel Aaron care este Superman, Spiderman si Batman in acelasi timp. "Aaron este Superman. Sau Spiderman si Batman in persoana. Adica el e filmul. E un copil de aproape 5 ani (atunci cand am filmat avea 3,5) care e incredibil. Rar mi-a fost dat sa vad un copil atit de expresiv si de luminos. Cliseul e ca toti copiii sint draguti, frumosi, senini si evident ca fiecare are un “ceva” al lui care il face diferit de celalalt.

Atunci cand l-am cunoscut, mi-a placut teribil ca Aaron avea insa personalitate. Avea gusturi si preferinte clare, cand avea chef de joaca sau de filmare era OK, cand se plictisea nu mai scoteai nimic de la el. Nu era cale de mijloc sau de compromis si cand incercam sa-l pacalesc sa mai filmam totusi ceva imi spunea <<Nu ti-am spus ca nu mai filmam?>>, scrie Tudor Giurgiu, pe blogul lui, despre experienta lucrului cu eroul din film.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

„Superman, Spiderman sau Batman”, regizor Tudor Giurgiu

Film realizat de catre Tudor Giurgiu
scenariul - Doru Lupeanu impreuna cu: Zsolt Bogdan, Aaron Serban, Cornel Raileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crisan, Maria Seles, Adriana Bailescu
Director de imagine: Adrian Silisteanu
Producator: Bogdan Craciun
Montaj: Eugen Kelemen
Sunet: Radu Stancu, Liviu Lupsa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri