Aceasta a fost o zi de primavara perfecta, unica. Iar noi ne-am simtit norocoase sa ne aflam in trenul regal care ne-a purtat pana la Sinaia, unde am vizitat Castelul Peles, o bijuterie arhitecturala si de design ambiental in intreaga Europa. Motivul calatoriei noastre (Iulia, Amelia si Diana – 3 dintre fetele de la life style feminin din redactie) speciale a fost lansarea unor noi sortimente de cafea. Gazda noastra a fost Tchibo. Recent, cafeaua Tchibo a fost desmenata ca fiind “furnizor oficial al Casei regale a Romaniei”, ca o recunoastere a calitatii si atentiei pentru gust si pentru savoare. Trenul regal are o viata lunga si a gazduit multe evenimente de la momentul cand in anul 1928, Regele Ferdinand I de Romania l-a achizitionat de la uzinile Ernesto Breda /Construzioni Meccaniche Milano, cand a intrat in serviciul Casei Regale a Romaniei. De data aceasta noi am fost calatorii aflati in cursa speciala Bucuresti – Sinaia.
DESCHIDE PREZENTAREA

Aceasta a fost o zi de primavara perfecta, unica. Iar noi ne-am simtit norocoase sa ne aflam in trenul regal care ne-a purtat pana la Sinaia, unde am vizitat Castelul Peles, o bijuterie arhitecturala si de design ambiental in intreaga Europa.

Motivul calatoriei noastre (Iulia, Amelia si Diana – 3 dintre fetele de la life style feminin din redactie) speciale a fost lansarea unor noi sortimente de cafea. Gazda noastra a fost Tchibo. Recent, cafeaua Tchibo a fost desmenata ca fiind “furnizor oficial al Casei regale a Romaniei”, ca o recunoastere a calitatii si atentiei pentru gust si pentru savoare.

Trenul regal are o viata lunga si a gazduit multe evenimente de la momentul cand in anul 1928, Regele Ferdinand I de Romania l-a achizitionat de la uzinile Ernesto Breda /Construzioni Meccaniche Milano, cand a intrat in serviciul Casei Regale a Romaniei. De data aceasta noi am fost calatorii aflati in cursa speciala Bucuresti – Sinaia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri