8 Mai 2013 publicat în Cultura 6 share-uri

In perioada 9 - 25 mai EUROPAfest reuneste la Bucuresti si Sibiu un numar impresionant de peste 300 artisti din toate colturile lumii, o desfasurare de forte care cuprinde 52 tari / 4 continente.

In perioada 9 - 25 mai EUROPAfest reuneste la Bucuresti si Sibiu un numar impresionant de peste 300 artisti din toate colturile lumii, o desfasurare de forte care cuprinde 52 tari / 4 continente: Africa de Sud, Albania, Argentina, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Canada, China, Columbia, Coreea de Sud, Costa Rica, Croatia, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Hong Kong-China, India, Indonezia, Iran, Irlanda, Islanda, Italia, Japonia, Malaezia, Marea Britanie, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Rusia, Scotia, Serbia, Singapore, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Taiwan-China, Turcia, Ucraina, Ungaria, Uruguay, Vietnam.

Editia aniversara a festivalului international de muzica vine anul acesta ca o confirmare a reputatiei pe care evenimentul si-a cladit-o in cei douazeci de ani de activitate. In contextul economic dificil atat la nivel national, cat si global, EUROPAfest ramane un nume solid care atrage in Romania un numar surprinzator de artisti internationali, similar cu cel al marilor festivaluri europene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri

Motivatia acestora are la baza atat nivelul inalt de profesionalism al celor doua competitii din cadrul festivalului - Bucharest International Jazz Competition si Jeunesses International Music Competition - cat si increderea intr-un brand de nivel mondial. Diversitatea acestora este una din trasaturile care definesc brandul EUROPAfest.

Conceput ca un eveniment care sa aduca la Bucuresti, o data pe an, eleganta si excelenta scenelor cosmopolite ale Europei, festivalul si-a depasit demult propriile standarde, incluzand astazi participanti de pe toate continentele lumii.

In timp ce concertele speciale de jazz, blues si pop au ca invitati artisti europeni, cele doua concursuri internationale desfasurate in cadrul festivalului cuprind concurenti de pe tot globul.

Numarul de participanti in festival ramane mare in pofida criteriilor de selectie riguroase impuse de prezenta unor jurii de prestigiu international, anual alcatuite in proportie de 80% din personalitati ale scenei muzicale occidentale. Jeunesses International Piano Competition “Dinu Lipatti” a inregistrat un numar record de participanti - 144 muzicieni din 41 de tari. Recordul este valabil nu doar pentru istoria de douazeci de ani a concursului, dar si pentru celelalte competitii internationale similare din Romania.

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

La Bucharest International Jazz Competition au intrat in semifinala 27 de trupe din 21 de tari. La acestea se adauga Concertul de Ziua Europei, Caffe festival, Jam sessions, Workshopuri de jazz, Master-classes de pian, Gala EUROPAfest.

Sub sloganul “It’s all about live quality music !” jmEvents face din nou Bucurestiul mai frumos printr-un maraton al muzicii de calitate - jazz, blues, pop, clasic.
Aveti atasata agenda EUROPAfest 2013.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri