7 Decembrie 2012 publicat în Cultura 26 share-uri

Trimite-ne povestea ta de Craciun. Cele mai frumoase trei povesti vor fi publicate in zilele magice ale Craciunului si totodata premiantele vor primi carti de la Editura Nemira.

Pentru ca vrem sa celebram magia sarbatorilor de iarna alaturi de voi, pentru ca va iubim si avem incredere in creativitatea si sensibilitatea voastra, v-am pregatit un nou CONCURS de creatie.

Va invitam sa ne povestiti intamplari adevarate din viata voastra, iar Garbo va ofera cel mai frumos cadou - cele trei povesti castigatoare vor fi publicate chiar in zilele magice ale Craciunului. De asemenea, echipa Garbo va alege pentru cititoarele castigatoare cate cinci carti interesante de la editura Nemira.

Ne dorim sa va deschideti sufletul alaturi de noi si de toti prietenii comunitatii Garbo. Povestiti-ne momente inspirationale petrecute de Craciun. Sau povestiti-ne, poate, despre cel mai frumos Craciun pe care l-ati trait. Povestiti-ne despre natura, despre spiritualitate sau despre frumusetea din oameni asa cum stiti voi mai bine, asa cum va dicteaza inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Asteptam materialele voastre pe adresa redactie@garbo.ro pana in data de 18 decembrie 2012. Cele trei castigatoare vor fi anuntate pe Facebook, pe pagina Concursului, si printr-un e-mail, in data de 19 decembrie 2012.

Echipa Garbo.ro va selecta cele mai frumoase trei articole pe care le va publica in zilele de 25 decembrie 2012, 26 decembrie 2012 si 27 decembrie 2012.
 

Retineti:

Concursul de creatie se desfasoara in perioada 7 decembrie – 19 decembrie 2012 si se adreseaza persoanelor talentate, care vor sa ne impartaseasca trairi personale.Trei articole vor trece de selectia riguroasa a echipei redactionale si vor fi publicate chiar in zilele magice ale Craciunului.

Editura Nemira va oferi cititoarelor noastre inspirate trei pachete cu carti sub forma de premiu. In data de 19 decembrie 2012, urmariti pagina de Facebook Garbo pentru a afla castigatoarele!

Foto fr si main: By Victoria Chudinova /Shutterstock
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri