Cate o salata pentru fiecare zi... lucratoare.
Salata Caesar

Ingrediente:


2 capatani de salata
o lingura de pasta de ansoa
3 catei de usturoi
4 linguri de sos Worcestershire
zeama de la o lamaie
parmezam (cam o cescuta)
crutoane
ulei de masline

Mod de preparare

Salata se taie marunt. Intr-un bol se amesteca pasta de ansoa cu cateii de usturoi pisati. Amestecul astfel obtinut se intinde pe peretii bolului. Se pune apa la fiert si in momentul in care aceasta da in clocot se pune oul in apa si se lasa timp de un minut. Apoi, se scoate oul, se sparge, se pune in bolul de salata si se amesteca bine cu sare, piper, sosul Worcestershire si zeama de lamaie. Apoi, se adauga ulei de masline si se amesteca din nou pana cand se obtine un sos consistent. Se adauga jumatate de cescuta de parmezam si salata. Se amesteca. Apoi se adauga si crutoanele si cealalta jumatate de cescuta de branza. Se poate servi cu friptura de pui.

Salata cu branza feta

Ingrediente

Salata verde
Branza feta
Piept de pui sau sunca de pui
Mazare fiarta
Ciuperci
Rosii
Castraveti

Mod de preparare


Salata si ciupercile se taie marunt. Pieptul sau sunca de pui, rosiile si castravetii se taie cubulete. Branza feta se faramiteaza si se amesteca in salata. Aceasta salata este recomandata celor care tin dieta, intrucat in loc de sosuri cu multe calorii, se foloseste branza feta.

Salata de ton

Ingrediente

O salata verde
O cutie de ton in apa
100 gr masline
100 gr porumb fiert
2-3 rosii
Ulei de masline
Zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Salata se taie marunt, rosile se taie felii sau cubulete, se adauga maslinele taiate, porumbul si tonul stors de apa. Se adauga putin ulei si zeama de lamaie.

Salata de pui cu telina

Ingrediente

Un piept de pui
Castraveti murati
Maioneza
Telina
Ciuperci

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui si se taie cubulete. Telina se da pe razatoare. Ciupercile si castravetii se toaca marunt. Se amesteca ingredientele impreuna cu maioneza.

Salata bulgareasca

Ingrediente

Rosii
Castraveti
Ardei gras
Sunca
Branza
Oua fierte
Masline negre

Mod de preparare

Rosiile, castravetii, ardeiul gras, maslinele si sunca presata se taie marunt. Se orneaza cu felii de ou fiert si branza rasa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri