Chiar daca traim o perioada destul de dificila din punct de vedere financiar, nici prin gand sa nu iti treaca sa renunti la momentele de calm, pentru ca ai nevoie de ele ca sa iti reincarci bateriile. Si nici macar nu ai avea prea multe motive sa o faci, pentru ca o vacanta frumoasa poti sa o ai si cu mai putini bani.

Vacantele sunt intr - adevar cel mai bun moment in care poti sa scapi de stresul de fiecare zi. Dar ce te faci daca nu reusesti sa iti platesti o factura sau o rata la banca din cauza vacantei? Creditorii tai nu vor da doi bani pe faptul ca tu stai pe plaja la soare. Vacanta poate deveni astfel, ea insasi, un motiv de stres daca nu stii sa te incadrezi in bugetul pe care il ai.

Asa ca, iti propunem, via ForbesWoman, o vacanta mai prietenoasa cu portofelul tau:

1. Nu e de mirare ca venim cu aceste sfaturi tocmai acum, pentru ca, intr-un moment in care majoritatea oamenilor pleaca in concediu, tu ai putea sa iti planifici o vacanta mai ieftina, la sfarsit de sezon. Luna septembrie ar fi chiar un moment prielnic pentru orice fel de calatorie, pentru ca scapam de zilele toride de vara, avand astfel conditii prielnice pentru vizitat obiective turistice, mai ales impreuna cu familia; apoi, vom avea parte de mai multa intimitate pentru ca hotelurile, pensiunile sau hostelurile nu vor mai fi la fel de pline, dar mai presus de decat atat, avem posibilitatea sa facem economii serioase. In luna septembrie, atat companiile aeriene cat si hotelierii scad preturile dramatic, acestea devenind accesibile oricarui buzunar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

2. Poti sa mai economisesti niste bani in conditiile in care vei fi foarte stricta cu bugetul pe care il aveti tu si membrii familiei tale. Impune limite pentru cheltuieli si fii foarte deschisa fata de familia ta (si aici ne referim mai ales la copii), in privinta a ce va puteti permit si ce nu. “Pentru parinti, aceasta perioada de criza este o oportunitate extraordinara de a-si invata copiii ce inseamna sa respecte un buget prestabilit - <<Arata-le copiilor ca nu poti cheltui mai mult si roaga-i sa decideti impreuna ce puteti cumpara si ce nu>>”, sugereaza revista americana.

3. Atunci cand esti in vacanta, ai grija la restaurant! Nota de plata poate sa iti creasca fara sa iti dai seama. De exemplu, poti sa renunti la sticla de apa, iar atunci cand chelnerul iti arata meniul zilei, fii foarte sigura in privinta pretului mancarurilor. In caz de incertitudine, intreaba mereu, pentru a te lamuri. Uita-te si la gramajul felului de mancare. De asemenea, in loc sa comanzi o portie pentru fiecare membru al familiei, poti sa comanzi o portie pentru doua persoane, pentru ca de obicei, acestea sunt ridicol de mari. Si, daca nu va puteti decide asupra a ceea ce a-ti putea imparti, comandati aperitive pentru ca acestea sunt servite in cantitati normale. Mai mult decat atat, portofelul si soldurile tale vor fi foarte multumite.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri