Sunt o femeie de 38 de ani care n-a avut niciodata o relatie, nu din cine stie ce convingeri ci pur si simplu asa s-a intamplat.
Buna ziua, Sunt o femeie de 38 de ani care n-a avut niciodata o relatie, nu din cine stie ce convingeri ci pur si simplu asa s-a intamplat. Am crezut in timp ca totul va veni de la sine dar n-a fost asa, poate nici nu mi-am dorit suficient, putinele ori cand cunostintele au vrut sa-mi prezinte pe cineva am refuzat, am crezut ca voi putea sa-mi gasesc singura pe cineva dar.... Am locuit cu mama mea care a murit de 1 an. Relatia dintre parintii mei divortati in ultimii 10 ani n-a fost una care sa inspire iubire si poate ca lucrul asta m-a influentat, m-am ferit prea bine de teama sa nu sufar ca mama mea. In urma cu 1 luna am fost pusa in situatia sa ma intalnesc cu un barbat care a primit nr. meu de telefon de la o cunostinta reciproca fara insa sa ma fi vazut inainte si fara ca eu sa stiu asa ca m-am intalnit cu el doar ca sa-l refuz. Intalnirea asta insa a declansat ceva. Mi-am pus in minte sa-mi gasesc eu pe cineva asa ca am dat anunt pe internet. Am si avut experienta cunoasterii unei persoane simpatice si de bun simt dar casatorita si dornica doar de relatii fizice fara complicatii si care mi-a propus in final sa ramanem doar prieteni. M-am cam lungit in expunere dar... Am continuat cautarile.... Ce as dori insa sa stiu este daca credeti ca e bine sa spun unui barbat aproximativ de la inceput faptul ca eu sunt la prima relatie la o varsta asa de inaintata. Sunt simpla, nu-mi plac complicatiile nu stiu sa ma joc cu vorbele ca sa "vrajesc" un barbat si as vrea ca lucrurile sa fie clare de la inceput dar ma tem ca astfel as putea sa-i descurajez. Multumesc, RASPUNS ANCA F.: Draga mea , Ce te face sa crezi ca vei avea acelasi "drum"ca mama ta? Ce garantii ai ca vei face exact la fel ? Faptul ca esti deschisa pentru o relatie ma face sa privesc cu incredere in viitorul tau relational. Pentru ca relatia pe care o vei avea sa-ti aduca bucurie de durata ar fi recomandabil ca tu sa dai o sansa reala unui barbat, de preferinta singur si sa nu pornesti la acest drum cu gandul de inceput - "voi pati ca mama"! De ce? Argumentele le poti singura daca iti raspunzi la intrebarile de mai sus! Pentru o relatie reala as opta pentru intalniri reale, nu sub "bagheta miracolului" virtual. Ascultati inima si mintea, priveste-l cu atentie partenerul si… permite luxul indragostirii sa intre in casa sufletului tau! Vei sti exact ce sa spui sau cand, iar daca nu…..vei gresi si vei fi mai atragatoare cu obrajii rosii, un pic stanjenita, spunand "am gresit" atunci cand faci acest lucru. Exista lucruri cu care nu esti deprinsa si pe care cu putina determinare, ceva dorinta si multa naturalete le vei invata. Nu am o carte cu instructiuni pentru viitorul barbat din viata ta, nu stiu ce fel de atitudini va vor apropia si nici nu am sa-ti predau "iubirea si cum sa-l faci pe celalat sa te iubeasca in 10 pasi!" Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri