Daca simt ca fiul meu in varsta de 26 de ani nu este fericit cu prietena actuala, am dreptul sa intervin in relatia lor, in sensul sa-l indrum, cu blandete si tact, catre... altcineva?
Stimata Doamna, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la acesta intrebare: daca simt ca fiul meu in varsta de 26 de ani nu este fericit cu prietena actuala, am dreptul sa intervin in relatia lor, in sensul sa-l indrum, cu blandete si tact, catre... altcineva? Multumesc, Cornelia RASPUNS: Doamna, fiul dvs a crescut frumos pana la cei 26 de ani ai lui. Poate ca ar fi timpul sa mai faca si de unul singur anumite lucruri! Sunt convinsa ca-i vreti binele dar cel mai bine invatam din propria experienta. Daca simtiti ca el nu e fericit ar fi bine sa va intrebati daca nu cumva e o impresie de a dumneavoastra, care tine de nevoia de a-l proteja. Daca punandu-va aceasta intrebare ajungeti la aceeasi concluzie intrebati-va cum ar accepta el interventia dvs. Daca, din ceea ce stiti dvs despre fiul dvs adult, ajungeti la concluzia ca el ar fi dispus sa va asculte (sa va auda si nu numai), stati de vorba cu el fara a incerca sa ii impuneti propria parere doar ii veti sta la dispozitie, priteneste si neuitand ca e barbat si nu copil. De indrumat catre o alta persoana ….deja aici avem o alta poveste…cu alte intrebari. Eu va rog, pentru inceput, sa parcurgeti aceasta etapa. Apoi reveniti cu alte intrebari. Va astept cu drag! Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri