Imi place foarte mult berea si la sfarsitul unei zile obositoare de lucru beau cam mult - asta insemnand si 4 beri pe zi.
Buna ziua, am citit pe site/ul garbo ca ma puteti ajuta cu un sfat competent in cazul in care am o problema ce tine de psihologie. A mea este urmatoarea: imi place foarte mult berea si la sfarsitul unei zile obositoare de lucru beau cam mult - asta insemnand si 4 beri pe zi. A doua zi ma trezesc vag mahmura si, in plus, mi-am distrus silueta. Daca o spatamana reusesc sa nu beau deloc scad in greutate si trei kg, pe care le pun la loc la fel de repede. Nu beau altceva, tariile nu-mi plac si nici dupa vin nu ma dau in vant, doar berea, am impresia ca-mi taie setea si imi place si gustul foarte mult. Am tendinta sa beau mai ales in zilele in care am avut foarte mult de lucru, am avut o nerealizare sau am stat pana tarziu la serviciu. Daca peste zi imi merge bine, am putin timp si de relaxare si aung acasa mai devreme, nu e nici o problema. dar zile din acestea sunt putine. As avea nevoie de sfatul dvs. Va multumesc mult Olguta RASPUNS OLGUTA: Olguta draga, Nu mi-ai spus daca ai o relatie, cum merge, ce varsta ai! Ma bucur ca ai deschiderea sa discuti despre subiecte care ar fi tabuu pentru multe femei. As dori sa-mi spui si de cand consumi alcool si cam de cand ai ajuns la aceasta cantitate. Este important sa stiu, pentru a te putea ajuta toate aceste informatii si daca exista lucruri bune si rele ce ti se intampla in ultimii ani. Daca vrei ai putea sa-mi spui si ceva despre familia ta de origine. Ok? Si apoi gasim impreuna solutii care sa-ti foloseasca! Fii la fel de curoajoasa ca pana acum! Astept si .........sunt aici pentru tine! Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri