Cred ca ma insala cu prietena mea si am impresia ca intre ei exista si niste sentimente. Nu as vrea sa ma despart de el, dar nu stiu cum sa fac.

Raspuns oferit de psiholog Iulia Florea, www.psiholife.ro

Ma numesc Ramona si as dori sa ma ajutati intr-o anumita problema. Impreuna cu prietenul meu am stabilit de anul trecut nunta, insa acum 3 luni am inceput sa depistez ca ma insala. Pana in acest moment, am gasit in telefonul lui mai multe sms-uri si un ambalaj de cartela. El nu recunoaste nimic. Noi avem nunta saptamana viitoare si sincer, nu mai am niciun entuziasm. Cred ca ma insala cu prietena mea. Si am impresia ca intre ei exista si niste sentimente. Nu as vrea sa ma despart de el, dar nu stiu cum sa fac.

Ramona

De multe ori o aventura ne salveaza, chiar daca se ajunge la despartire.Oricat de greu ti-ar fi, ai tot dreptul de a afla ce se intampla in relatia ta. In cazul in care se adeveresc suspiciunile tale, ai doua varainte de a accepta sa ramai in situatia de fata sau de a pune capat relatiei. Am sa te rog sa-ti imaginezi ca esti mama a unei fete de varsta ta si aceasta urmeaza sa se casatoreasca cu un individ care o insala. Ce sfat i-ai da?
Astept raspunsul tau si ma poti contacta indiferent de decizia ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Psiholog,
Iulia Florea

www.psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri