24 Iunie 2016 publicat în Consiliere 1 share-uri

Sa il judeci pe cel de lanaga tine este unul dintre cele mai mari rautati pe care i le poti face unui om! Indemnul de a nu-l critica pe celalalt, de a accepta diversitatea si de a nu compara exista in toate traditiile spirituale, de asemenea tema a fost abordata filosofic, iar psihologii de asemenea subliniaza rolul important al tolerantei in viata noastra.

Sa il judeci pe cel de lanaga tine este unul dintre cele mai mari rautati pe care i le poti face unui om! Astazi ii spunem si bulism, dupa termenul american bullying. Inseamna hartuirea psihologica a unei persoane, ajungandu-se chiar pana la amenintari, pe motiv ca acea persoana este diferita.

Oamenii sunt facuti sa se conecteze si sa se iubeasca, iar conexiunea este centrala experientei umane si vietii! Suntem facuti sa ne luam in brate, sa radem si sa planegm impreuna si mai ales sa stim ca suntem valorosi in inima si mintea cuiva drag, exact asa cum suntem si ca nu trebuie sa schimbam nici macar un fir de par, o lacrima sau un zambet, ca sa primim iubire!

Fii exact cum esti si cauta multe, multe imbratisari si mangaieri! Si fugi, fugi cat mai departe de toti aceia care te desconsidera si te judeca. Si mai ales, sa nu crezi niciodata ca acest lucru ar avea cea mai mica legatura cu tine. Nu! Trebuie sa stii ca este vorba despre vulnerabilitatea lor pe care o exprima prin agresiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

1. "Nu eu sunt in masura sa judec viata unui alt om. Trebuie sa judec, trebuie sa aleg, trebuie sa ma dispretuiesc pe mine, pur si simplu doar pe mine." – Herman Hesse.

2. "Cand ii judeci pe ceilalti, nu ii definesti pe ei, ci pe tine insuti." – Wyne Dyre

3. "Suntem toti niste ipocriti. Nu ne putem vedea sau judeca pe noi insine in felul in care ii vedem si judecam pe ceilalti." - José Emilio Pacheco

4. "Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura." - Matei 7, 1-2

5. „Cel fara de pacat sa arunce primul piatra.” - Ioan, 8-7

6. "Daca ii judeci pe oameni, nu ai timp sa ii iubesti." - Maica Tereza

7. "Nu putem sa judecam vietile celorlalti, fiindca fiecare persoana isi cunoaste propriile dureri si renuntari. Una este sa simti ca te-ai afla pe drumul cel bun si alta ca drumul tau este singurul." - Paolo Cohelo.

Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Tradiții de Paște. Paștele 2023 Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

8. "Cu cat un om judeca mai mult, cu atat mai putin iubeste."- Honore de Balzac

9. "Marele avantaj al imbatranirii este acela ca ii accepti pe oameni fara sa ii mai judeci." - Liz Carpenter

10. "Omul te judeca dupa succesul efortului depus. Dumnezeu se uita la efort."- Charlote Brontte

11. "Judecatile noastre ne judeca si nimic nu ne dezvaluie, nu ne expune si nu ne slabeste mai tare si mai iscusit, decat atitudinea de a ne pronunta in privinta semenilor nostri." – Paul Valery

12. "Tot ceea ce ne irita mai tare la ceilalti ne poate ajuta sa ne intelegem pe noi insine."- Carl Gustav Joung

13. "Ar trebui sa invatam sa ii privim pe oameni mai mult in lumina suferintelor lor si nu in functie de ce au facut sau nu." - Dietrich Bonhoeffer

14. "Nu judeca pe nimeni, pana nu vei fi mers de doua ori, pana la luna si inapoi, in pantofii sai." - Proverb indian

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV

15. "Judecatile nu ne lasa sa vedem binele care se afla in spatele aparentelor."- Wyne Dyer.

16. "Nu judeca o carte in functie de coperta sa." – Proverb american


Foto homepage: Shutterstock/ YuriyZhuravov


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri