Va multumesc din suflet pentru cuvintele pe care mi le-ati adresat . Aveam nevoie sa aud ca cineva spune lucruri bune despre mine si ma incurajeza ...dupa atatia ani in care am auzit doar contrariul din partea fostului.
Stimata d-na psiholog Luminita Badita, Va multumesc din suflet pentru cuvintele pe care mi le-ati adresat . Aveam nevoie sa aud ca cineva spune lucruri bune despre mine si ma incurajeza ...dupa atatia ani in care am auzit doar contrariul din partea fostului. Da , aveti dreptate , verbalizarea anumitor fapte, actiuni , amintiri te elibereaza . Ati intuit bine cu flerul d-voastra profesional ca au mai ramas lucruri "nespuse"...dar toate la timpul lor . Va raman mereu indatorata ca m-ati ajutat sa fac primul pas spre a ma debarasa de trecutul pe care il purtam zilnic in spate.Citesc cu mult interes cererile de ajutor din partea multor femei aflate in nevoie si din care incerc sa invat cate ceva.E minunat ca cineva ca d-voastra poate ajuta gratuit atatea femei . Va admir foarte mult pentru asta si cred ca nu sunt singura.Va multumesc ca existati ! D-zeu sa va ocroteasca si sa va dea putere sa "desteptati" multe femei de aici in colo. cu respect Adalia RASPUNS ADALIA: Draga mea, Voi toti sunteti motivul pentru care eu am ales si imi fac meseria, pe care o iubesc din tot sufletul! Asa cum voi invatati de la mine si eu am de invatat mult de la voi ! Gratitudinea pe care o manifesti este hrana pentru sufletul meu si e mai mult decat as obtine prin bani ! Iar daca ceea ce va spun chiar folositi si apoi aveti o viata mai buna prin acest mod de actiona, asta reprezinta valoare adaugata si ma determina sa fac si mai mult pentru voi ! Sunt mandra, in acest context social si economic, daca vad ca o femeie nu se simte obligata sa stea alaturi de un om care nu o pretuieste si de barbatii care decid sa fie parteneri si daruiesc lucrusorul minunat tinut inchis atat de mult timp , numit iubire de tata! Imi plac noile roluri de parteneriat in toate si de egalitate frumos inteleasa, ca de la om la om! Va ofer cu iubire , tuturor, darul meu si va rog sa-l dati mai departe prin atitudinea voastra zilnica ! Cu respect, Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri