Inca nu am rezolvat problema cu socrii, in apartamentul lui tata se va muta in curand fiul nostru cu viitoarea sotie, tata va ramane cu noi mai departe, la socrii va veni pentru moment o matusa de la Constanta si in rest.... Dumnezeu sa ne ajute.
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari. Inca nu am rezolvat problema cu socrii, in apartamentul lui tata se va muta in curand fiul nostru cu viitoarea sotie, tata va ramane cu noi mai departe, la socrii va veni pentru moment o matusa de la Constanta si in rest.... Dumnezeu sa ne ajute. Boala care i-a "atacat" pe toti trei ma ingrijoreaza;faptul ca si-au pierdut memoria prezenta (poate e Alzheimer poate nu, dar o forma inrudita de deteriorare a activitatii cerebrale) si nu accepta cu usurinta ajutorul - tata e violent, mama-soacra e plangacioasa iar tata socru deocamadat e la etapa de nervos. Nu-mi pierd complet speranta numai pentru ca simt in continuare frumoase sentimente atat de la sotul cat si de la fiul meu. Inca o data va multumesc si sper sa va mai rapesc din timp cu mesaje aducatoare de vesti bune. Sa aveti parte doar de bucurii si de sanatate. Cu stima si ...indraznesc sa spun,cu prietenie, Gabriela I. RASPUNS: Doamna, aveti o cruce tare grea si nu stiu cati oameni ar rezista la incercarile pe care le aveti de trecut, dar , de acolo de unde vine puterea cand chiar nu mai poti, poate va veni si la dvs ! uneori sfintii chiar sunt printre noi si sunt oameni ce par perfect ca noi! Va respect pentru ce faceti si, in acest moment cred ca eu nu as face fata! Sunteti un om tare bun! Va urez numai bine si chiar astept sa ne scrieti ca va e mai usor! Cu adanc respect, Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri