2 August 2013 publicat în Consiliere 127 share-uri

'O sa schimbam lumea intr-o zi!' ne spune o voce timida dinauntrul nostru. Iar apoi dimineata ne prinde, din nou, intre doua proiecte cu deadline depasit, o cafeaua rece care sta cuminte pe birou si suficiente mailuri in inbox cat sa mai amanam cu inca o zi planul nostru maret catre fericire...

Se spune ca viata este ceea ce ni se intampla in timp ce noi suntem ocupati sa ne facem planuri. Un pic ironic cum pasim incet dar cu multa vointa, sustinuti de parinti care ne vor binele si vad in noi toate idealurile lor.

'O sa schimbam lumea intr-o zi!' ne spune o voce timida dinauntrul nostru. Iar apoi dimineata ne prinde, din nou, intre doua proiecte cu deadline depasit, o cafeaua rece care sta cuminte pe birou si suficiente mailuri in inbox cat sa mai amanam cu inca o zi planul nostru maret catre fericire.

Dar acesta nu este un articol despre “Cum sa fii fericit in 5 pasi simpli” si nici despre “Top 3 lucruri pentru a atinge starea de bine”. Ci este un articol despre tine si despre mine, despre pretul pe care uneori il platim acum pentru mai tarziu, despre toate deciziile care te-au adus acum si aici, despre cum viata este absolut minunata exact asa cum este, fara un strop in plus si fara o picatura in minus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Cum am ajuns aici? Ma intreb deseori asta. Avem dispozitive dintre cele mai desavarsite care, cu un singur click pot face mai multe decat ne puteam imagina vreodata. Si, cu toate acestea, parca este din ce in ce mai greu sa ne spunem unii altora ce avem pe suflet, sa fim autentici, sa ne sunam parintii mai des, sa spunem “imi este dor de tine”. In era in care totul se intampla cu o apasare de taste, mesajele nescrise sunt tot mai multe iar cuvintele amutesc in difuzorul telefonului nostru performant.

Da, avem cosmetice suficiente cat sa ne tina de cald o viata, fond de ten cat sa ascunda toate lacrimile care s-au sufocat inainte sa se rostogoleasca pe fata, suficienta mascara incat nimeni sa nu isi de seama vreodata ce se ascunda in spatele ochilor tristi, in spatele buzelor ce poarta mandre cel mai scump ruj waterproof, in spatele taieturii fine a pantalonilor cu dunga si in spatele tuturor mastilor sociale sub care ne ascundem cu zel.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri