Nici nu stiu de unde sa incep...in liceu am intalnit un barbat cu multi ani mai mare decat mine,insurat de care m-am indragostit si cu care am avut o relatie de 5 ani timp in care el desi era insurat pe langa mine mai statea si cu multe alte fete de care aflam ori de la lume ori vazandu-i impreuna.

Nici nu stiu de unde sa incep...in liceu am intalnit un barbat cu multi ani mai mare decat mine,insurat de care m-am indragostit si cu care am avut o relatie de 5 ani timp in care el desi era insurat pe langa mine mai statea si cu multe alte fete de care aflam ori de la lume ori vazandu-i impreuna. Datorita faptului ca il iubeam am trecut peste aceste escapade considerand ca e barbat si ca toti inseala dar el tot la mine se intoarce si tot pe mine ma iubeste si ma respecta, mergeam impreuna in vacante stateam destul de mult timp impreuna dar de vreo cativa ani a inceput sa se schimbe, eu am plecat la bucuresti la facultate

Draga mea,

In perioada de inceput a unei relatii, cand doua persoane sunt indragostite nu vad decat aspectele care le fac fericiti. La inceput un partener ne face sa vedem in noi doar aspectele care ne plac. Dupa ce trece acesta perioada suntem pusi in fata unei realitati putin mai greu de asumat. Descoperim la celalalt aspecte pe care la inceput nu le-am remarcat sau nu am vrut sa le dam atentie.
Mai mult de atat, cu timpul relatia dintre doi oameni evolueaza ca si cei doi, de altfel. In multe cupluri, cei diu parteneri nu evolueaza in aceeasi directie sau in acelasi ritm. In cazul vostru relatia s-a schimbat tocmai ca urmare a acestor schimbari care au intervenit in voi si implicit in relatia voastra. Cu atat mai mult cu cat va cunoasteti de cand tu erai in liceu. La toate acestea s-a adaugat si distanta care s-a interpus intre voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Cu drag,
Psiholog Loredana Ionascu

www.terapiam.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri