Daca intentionezi sa iti achizitionezi un animal de companie iubitor si jucaus, in acelasi timp, atunci pisica este alegerea perfecta. Pisicile se afla in topul celor mai cautate animale de companie datorita faptului ca sunt extrem de dragastoase si le place sa se joace. In cazul in care iti doresti un astfel de prieten, iti prezentam cele mai afectuoase rase de pisici.

Scottish fold

De simpatica Scottish Fold (Foto dr.) te vei indragosti negresit, datorita urechilor sale mici si indoite si a ochilor sai mari, aspecte particulare specifice acestei rase. Aceasta este recunoscuta pentru faptul ca este calma si foarte iubitoare. Adora sa stea in compania oamenilor si, mai ales, sa fie alintata. Prefera mangaiatul in schimbul jocurilor si ii place sa doarma pe spate.

Aceasta pisica are gatul scurt, capul rotund, iar blana deasa si moale, care poate fi maro, gri, neagra, crem sau orice combinatie dintre acestea. Traieste intre 9 si 15 ani si necesita o ingrijire regulata a urechilor, in vreme ce blana trebuie periata o data la cateva zile.

Ragdoll

Foto st.) este, de asemenea, una dintre cele mai cautate rase de pisici, datorita temperamentului sau docil si afectuos. Numele sau se traduce prin “papusa din carpa” si i se trage de la faptul ca nu schiteaza nici un gest, atunci cand se loveste. Ii place sa fie tinuta in brate si este deosebit de prietenoasa, inclusiv cu persoanele pe care nu le cunoaste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Ragdoll este o pisica de talie mare, puternica si cu picioarele scunde. Necesita o periere zilnica, riscand altfel sa se formeze calti. Blana sa pufoasa poate fi gri, ciocolatie, albastruie, crem sau chiar roscata. Aceasta rasa este predispusa obezitatii si nu are afectiuni genetice specifice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri