Uneori pisica se comporta ciudat. Isi pune jucariile in mancare, prefera apa de la toaleta, se spala imediat dupa ce i-ai facut si tu baita etc. Afla raspunsuri la intrebari ciudate!

1. De ce te linge pisica?

Nu e nici cel mai placut lucru, pentru ca limba este foarte aspra, nici cel mai obisnuit lucru pentru o pisicuta. Cu toate aceastea, linsul este cel mai frumos mod de a iti arata afectiunea. Cand sunt micuti, pisoiasii se bucura de atentia si ingrijirea mamei, acesta fiind si primul semn al afectiunii pe care il invata. Ca sa va arate ca va iubesc, pisicile vor avea grija de voi, spalandu-va :)

2. De ce este pisica atrasa tocmai de oaspetii carora nu le plac pisicile?

Cand un animal ameninta un alt animal, il priveste fix si se apropie de el. Cam asa se comporta si un iubitor de animale care nu isi poate lua privirea de la pisicuta. O persoana care nu sufera pisicile va evita sa o priveasca si sa se apropie. Din acest motiv, pisicuta o va percepe ca o persoana binevoitoare si neamenintatoare.

3. De ce isi spala pisica blanita imediat dupa ce i-ai facut baie?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia
Exista mai multe teorii menite sa explice acest comportament. Pe de o parte, se spune ca pisica doreste sa scape de mirosul uman. Pe de alta parte, se presupune ca pisica doreste sa prelungeasca momentul placut si doreste sa va mai simta mirosul.

Imagine: AlterMark

4. De ce folosesc pisicile cutiuta cu nisip pentru a isi face nevoile?

In salbaticie, pisicutele ingropau treaba mare pentru a isi ascunde prezenta fata de pradatori sau rivali.

5. De ce pisicile verifica nisipul inainte de a il folosi?

Fiecare pisicuta a avut cel putin o experienta mai putin placuta cu o baltoaca de noroi, asa ca verifica mai intai teritoriul.

6. De ce ataca pisicile gleznele oamenilor?

Pisicuta vrea de fapt sa se joace, iar modalitatile ei preferate de joaca sunt cele mostenite din salbaticie: atacuri surpriza, sarituri etc. Asa ca va ataca ce gaseste mai la indemana… gleznele. Ofera-I o alta modalitate de joaca si te va lasa in pace.
Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

7. De ce iti aduce pisica animale moarte sau aproape moarte?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri