Depozitarea obiectelor si organizarea lor reprezinta o problema cu care toata lumea se confrunta, in special in cazurile in care nu dispunem de foarte mult spatiu. In ultimii ani, in randul accesoriilor decorative, si-au facut loc cutiile si cosurile din ratan, bucurandu-se de o popularitate deosebita.

Depozitarea obiectelor si organizarea lor reprezinta o problema cu care toata lumea se confrunta, in special in cazurile in care nu dispunem de foarte mult spatiu. Mai mult de atat, acestea trebuie sa aiba un aspect placut si sa se afle in consonanta cu imaginea de ansamblu a locuintei noastre. In ultimii ani, in randul accesoriilor decorative, si-au facut loc cutiile si cosurile din ratan, bucurandu-se de o popularitate deosebita. Chiar daca acestea pot parea, la o prima vedere, niste piese comune, inutile, ele pot fi folosite cu succes in amenajari, sub mai multe forme, numarandu-se printre articolele preferate ale designerilor. Un astfel de obiect nu numai ca este intrebuintator, ci si foarte chic.

1. O prima metoda de a folosi cutiile din ratan face referire la mobilier. Acest tip de mobilier este specific stilului scandinav, dar si celui contemporan, aducand o atmosfera calduroasa si primitoare. Astfel, daca ai optat pentru corpuri de mobila de tipul etajerelor, decoreaza-le cu aceste cutii, in care poti depozita diferite obiecte. Cel mai indicat este mobilierul in forme geometrice, care prezinta goluri paralelipipedice; de asemenea, cutiile le poti aseza pe un cadru metalic sau pe o etajera realizata chiar de tine.

2. Inlocuieste cosul de rufe din plastic cu unul din nuiele impletite, mare si, astfel, nu va mai trebui sa il ascunzi, lasandu-l ca o piesa de mobilier de sine statatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Principiile de bază ale mașinii CNC

3. De cele mai multe ori, depozitarea incaltamintei este dificila, intrucat cuierele clasice nu pot face fata unei cantitati prea mari de pantofi. In acest caz, poti apela la un organizator textil, in care sa asezi cutiile, sau la un cadru din lemn. Daca ai apelat la aceasta metoda, nu uita, insa, sa tapetezi inainte cosurile din ratan cu hartie, folie din aluminiu celofan, pentru a nu le uda sau murdari.

4. Cosurile impletite constituie solutia perfecta de a depozita florile. Le poti amplasa atat pe cele proaspat taiate, folosind un burete pentru flori, cat si pe cele la ghiveci. In acelasi timp, le poti folosi ca jardiniere, putandu-le agata cu ajutorul unei sarme sau al unori lanturi.

5. Cu siguranta, cea mai veche intrebuintare a cosurilor impletite o reprezinta depozitarea painii.

Inainte sa amplasezi painea, asaza pe fundul acestuia un servetel din hartie sau din material textil. De asemenea, poti folosi in bucatarie cutiile pentru depozitarea diferitelor legume (cartofi, ceapa), fructe sau a accesoriilor pentru gatit.
Cum să alegi componente pentru baia ta 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri