Poti castiga o hota model FDS 654 XS in valoare de 1330 lei. Intra pe pagina de Facebook Garbo.ro, alege-ti bucataria favorita din albumul "Franke" si posteaza pe wall-ul Garbo denumirea pozei favorite sau linkul catre poza impreuna cu motivul pentru care iti place acea bucatarie.

Concurs tematic: Bucataria de vis

Garbo si Franke te invita la concurs. Poti castiga o hota model FDS 654 XS in valoare de 1330 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Garbo.ro, sa iti alegi bucataria favorita din albumul “Franke” si sa postezi pe wall-ul Garbo denumirea pozei favorite (o gasesti in descrierea pozei) sau linkul catre poza impreuna cu motivul pentru care iti place acea bucatarie/ iti plac produsele Franke prezentate. Apoi, invita-ti prietenii sa te voteze. Intri in cursa pentru marele premiu daca pana la data de 17 ianuarie 2011, ora 15:00 ai adunat minim 30 de like-uri. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe data de 19 ianuarie 2011.

Important!

Mesajele tip spam de pe wall-ul Garbo vor fi sterse!

Despre premiu

Realizata din inox, hota FDS 654 XS de la Franke este dotata cu un sistem inovator datorita caruia aerul dintr-o incapere este purificat in mod eficient. Cu ajutorul motorului turbina care are o putere de absorbtie de 480 mc/h, aerul devine curat si sanatos. In plus, hota FDS 654 dispune de filtre casetate din aluminiu care protejeaza motorul prin faptul ca impiedica intrarea grasimii aspirate odata cu aburul, in interiorul hotei. Garantia oferita de Franke pentru hota FDS 654 XS este de 3 ani.
Mult succes!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Despre Franke

Franke - lider pe piata electroasnicelor incorporabile din Romania.

Franke Romania, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis din Elvetia, activeaza pe piata locala din 1998, oferind linii complete de electrocasnice incorporabile, intr-o gama variata. In prezent compania detine in portofoliu peste 1.000 de coduri de produse diferite. Sistemele de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, baterie, plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor cu microunde si alte accesorii. Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova, Serbia.

www.franke.ro

Foto main: By 4 PM production /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri