Camera copilului va trebui sa indeplineasca mai multe functii, fiind, in cele din urma, spatiul in care desfasoara mai multe activitati, aici dormind, jucandu-se sau lucrand. Pentru a transforma camera acestuia intr-un loc cat mai creativ, poti apela la cateva trucuri.

Atunci cand vine vorba de amenajari, copiii sunt, cu siguranta, cei mai exigenti clienti pe care un designer i-ar putea avea. Acestia au nevoie de un spatiu privat, in care sa isi puna amprenta personala. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat isi formeaza o opinie mai clara despre cum ar trebui sa arate camera lor si isi doresc o incapere care sa le dezvaluie personalitatea si care sa se potriveasca nevoilor lor. Camera copilului va trebui sa indeplineasca mai multe functii, fiind, in cele din urma, spatiul in care desfasoara mai multe activitati, aici dormind, jucandu-se sau lucrand. Pentru a transforma camera acestuia intr-un loc cat mai creativ, poti apela la cateva trucuri.

Un prim pas dupa care cei mici se vor da in vant este decorarea peretilor. Pentru a obtine un spatiu primitor, alege culori calde, care stimuleaza odihna. In general, tavanul alb sugereaza inaltime, asadar, pentru a crea senzatia de intimitate, opteaza pentru nuante de albastru si pictati pe tavan stelute sau nori. Desenele preferate ale copilului pot fi redate pe pereti, avand insa grija ca acestea sa nu incarce camera.

Stickerele decorative constituie o alternativa care necesita foarte putin timp si, mai mult, cand copilul tau creste si doreste sa le schimbe, le poti inlatura cu usurinta, fara a lasa urme. Daca prefera culorile vii, aplica un tapet sau vopseste decat un perete in culoarea respectiva si transforma-l in punct focal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Organizarea spatiului este extrem de importanta, fiecare activitate pe care cel mic o desfasoara trebuind sa aiba alocata o zona proprie. Daca dispui de mai mult spatiu, intr-un colt al camerei, amplaseaza o masuta cu scaunele, unde acesta se poate juca sau desena, iar atunci cand creste, un sezlong si o masuta de cafea cub sau intr-o forma avangardista le pot inlocui.

Intrucat este incaperea in care se relaxeaza, niste tabureti, pufuri, un fotoliu balon sau perne mari cu imprimeuri haioase vor face incaperea mult mai confortabila. Pernele decorative cu diferite modele sunt un alt element ce contribuie la obtinerea unei incaperi intime si primitoare.

Cu siguranta, camera va fi impanzita de jucarii, drept urmare depozitarea joaca un rol important. La capatul patului, amplaseaza un cufar in care pot fi inmagazinate jucariile sau pernele, iar cutiile si cosurile mari vor face fata gramezilor de jucarii. Pe un perete, poti amplasa mai multe polite, formand un copac sau o spirala, pe care isi poate aseza cartile sau lucrurile personale.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri