Problemele generate de lipsa unui spatiu generos si de o organizare defectuoasa ne pot ingreuna viata, tocmai de aceea o impartire corecta a spatiului si depozitarea cat mai eficienta a obiectelor sunt de o reala insemnatate. In general, dormitorul este mobilat cat mai minimal, dar, totodata, este si incaperea care trebuie sa dispuna de cat mai mult spatiu pentru depozitarea obiectelor personale.

Depozitarea a constituit intotdeauna o dificultate, in special in spatiile mici, cu atat mai mult cu cat locuim la bloc. Problemele generate de lipsa unui spatiu generos si de o organizare defectuoasa ne pot ingreuna viata, tocmai de aceea o impartire corecta a spatiului si depozitarea cat mai eficienta a obiectelor sunt de o reala insemnatate.

Dormitorul este indubitabil cea mai importanta incapere din orice locuinta, avand in vedere faptul ca este o zona destinata odihnei. Fiind camera in care ne retragem pentru a ne incarca bateriile, aceasta trebuie valorificata la maximum si fiecare spatiu trebuie utilizat cat mai inteligent. Acest lucru se aplica in special in cazul garsonierelor, in care zona de zi coincide cu cea de noapte si ale caror dimensiuni nu sunt niciodata suficient de mari.

Idei de depozitare a lucrurilor din dormitor

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

In general, dormitorul este mobilat cat mai minimal, dar, totodata, este si incaperea care trebuie sa dispuna de cat mai mult spatiu pentru depozitarea obiectelor personale. In momentul in care incepeti amenajarea unui dormitor, va trebui sa il masurati, pentru a vedea de cat spatiu dispuneti. Patul va fi ales in functie de dimensiunile acestuia si de numarul persoanelor care urmeaza a dormi in el. In general, paturile pentru doua persoane au o latime cuprinsa intre 1,40 m si 2 m, asadar, pentru a castiga mai mult spatiu, puteti opta pentru unul de 1,40 m sau de 1,60 m. Indiferent de marimile acestuia, alegeti un pat prevazut cu lada, in care puteti depozita paturile, pernele si lenjeriile. In caz contrar, spatiul de sub pat poate fi utilizat, inmagazinand lucrurile in cutii cu rotile, pentru a le putea scoate mai usor.

Televizorul poate fi asezat pe un suport de perete, iar comoda poate fi folosita pentru depozitarea prosoapelor, lenjeriei intime, accesoriilor sau a altor obiecte. De asemenea, pe aceasta puteti amplasa diverse cutii cu imprimeuri cat mai atragatoare sau din nuiele impletite. Pe langa rolul functional de depozitare, acestea au si un rol estetic, putand inlocui cu succes obiectele decorative. Astfel de cutii pot fi plasate si deasupra dulapului, urmand a pastra in ele articolele folosite mai rar. Noptierele sunt si ele utile, nu numai ca suport pentru veioze, ci si pentru depozitarea obiectelor mai mici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri