Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi, mai ales daca dorim sa ne impresionam invitatii. Desigur, amenajarea locuintei si mesei de Revelion nu difera cu mult fata de cele specifice Craciunului, insa sunt necesare cateva schimbari de decor. Puteti incepe prin a renunta la obiectele decorative cu reni sau Mosi Craciun si sa inlocuiti culoarea rosie, specifica Nasterii Domnului.

Chiar daca a trecut Craciunul, nu inseamna ca sarbatorile de iarna s-au terminat. Daca cei mici sunt nerabdatori in privinta venirii lui Mos Craciun, adultii asteapta cu mare entuziasm sa se bucure de trecerea in noul an. Aceasta a capatat o importanta deosebita in intreaga lume si este sarbatorita cu mare fast, in locuri cat mai atipice.

In cazul in care ati hotarat sa va petreceti Revelionul acasa, va trebui ca masa si intregul decor sa fie pe masura. Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi, mai ales daca dorim sa ne impresionam invitatii. Desigur, amenajarea locuintei si mesei de Revelion nu difera cu mult fata de cele specifice Craciunului, insa sunt necesare cateva schimbari de decor. Acest lucru nu presupune renuntarea la brad si la intreaga amenajare de Craciun, insa va trebui sa va dispensati de obiectele care fac aluzie in mod direct la acesta.

Asadar, puteti incepe prin a renunta la obiectele decorative cu reni sau Mosi Craciun si sa inlocuiti culoarea rosie, specifica Nasterii Domnului. Intregul decor poate fi accentuat, astfel, prin decoratiuni aurii, argintii, albastre, verzi si, de ce nu, grena. Fundele rosii pe care le-ati utilizat in diverse aranjamente sau la bradul de Craciun vor fi inlocuite cu unele argintii sau aurii, iar ghirlandele pot fi redecorate cu ajutorul unui spray, cu putin sclipici, fructe uscate si fundite argintii sau albe. In ceea ce priveste bradul, obiceiurile spun ca acesta trebuie scos de Sfantul Ion, asadar tot ce trebuie sa faceti este sa renuntati la ornamentele cu motive de Craciun si sa le lasati doar pe cele aurii sau argintii, beteala si instalatia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Digestie ușoară după o masă copioasă Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Inveseliti incaperea realizand propriul aranjament, folosind crengute de brad vopsite, conuri, cuisoare, nuci, puteti umple un bol cu globulete de marimi diferite sau, pe un platou, formati o coronita din crengute de brad, in mijlocul carora asezati diverse fructe, impactul cromatic fiind unul deosebit. Printre elementele care nu trebuie sa lipseasca din decorul dumneavoastra se numara si lumanarile. Folositi-va imaginatia si creati aranjamente cat mai inedite, utilizand materiale pe care le aveti la indemana: margele, voal, panglica, funde, pietre, betisoare de scortisoara, petale de flori, staniol, toate pot constitui materie prima pentru micile dumneavoastra compozitii.

In ceea ce priveste masa de Revelion, aceasta trebuie sa se remarce prin eleganta si sa nu prezinte accesorii decorative folosite in mod excesiv. De preferat este ca fata de masa si farfuriile sa fie in culori contrastante, tocmai pentru a se evidentia reciproc. Cele doua randuri de farfurii pot fi, insa, de culori diferite, pentru un aspect nonconformist. Ca si la masa de Craciun, servetelele joaca un rol important; in functie de modelul fetei de masa, veti alege si culoarea si modelul acestora. Pentru un aer festiv, in dreptul fiecarei farfurii, asezati cate un cartonas colorat, cu numele invitatilor.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri