O evaluare feng shui a casei ne poate ajuta deoarece steaua zburătoare responsabilă cu relaţille romantice trebuie susţinută şi activată.

Comunicat de presă

Cu toţi ne dorim un partener cu care să ne întelegem şi să avem stabilitate şi sigurantă în cuplu, însă din ce în ce mai multe persoane experimentează tot mai des dezechilibrele, dizarmoniile sau chiar infidelitatea. În opinia expertului Feng Shui Georgiana Văsuian, acest lucru se întâmplă cel mai adesea din cauza energiilor cu influenţe negative în casa în care locuim.

Pentru a putea amplifica şansele de a atrage un partener, specialistul afirmă că o evaluare feng shui a casei ne poate ajuta, deoarece steaua zburătoare responsabilă cu relaţille romantice trebuie susţinută şi activată dormind pe ea.

“Este foarte important ca în dormitor să existe o stea bună de munte (steaua lui 8 din prezent), care reprezintă armonia umană. Această stea trebuie susţinută foarte bine cu ajutorul elementului pământ, adică prin obiecte de ceramică, cristale, obiecte roşii sau cu obiecte din lemn. Se recomandă să nu aşezaţi la întâmplare astfel de obiecte dacă nu ştiţi unde să le amplasati. Acest lucru poate duce la un dezechilibru şi vă poate aduce probleme pe care nu vi le doriţi. De aceea este de preferat să solicitati ajutorul unui specialist, care vă poate întocmi un raport feng shui al casei”, declară expertul în Feng Shui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Prin Feng Shui, oamenii pot afla când e benefic să se căsătorească

Oamenii, care au ales să trăiască după principiile Feng Shui, au primit mai multă armonie şi echilibru în cuplu. Prin analiza destinului, care se traduce prin „Cele 4 Coloane ale Destinului", putem afla de asemenea şi care este perioada optimă în care ne putem căsători.

“Analiza celor 4 Coloane ale Destinului poate determina şi gradul de compatibilitate cu partenerul. Aspectul-cheie în Feng Shui este următorul: este îmbrăţişat de oameni care îşi doresc cu adevărat să facă o schimbare pozitivă în viaţa lor. Principiul feng shui este rezonanţa. Atunci când dormim şi lucrăm pe stele cu influenţe pozitive, în mod automat vom atrage în viaţa noastră lucruri bune. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu stelele cu influentă negativă - pe principiul rezonanţei vom atrage lucruri negative”, explică Georgiana Văsuian, specialist Feng Shui.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri