Masa de Craciun trebuie sa ii cucereasca pe cei dragi :). Atmosfera de Craciun poate fi surprinsa prin decorarea mesei intr-un mod aparte, special, cu motive, accesorii si vesela care sa ne duca cu gandul si sufletul la spiritul sarbatorilor de iarna.

 Foto: @ frenchcookie66 / Instagram

Pentru cei care iubesc decorurile glamorous, de inspiratie orientala , iata un model reusit de decorare a mesei de Craciun sau chiar a celei de Revelion. Daca aveti o astfel de vesela, sofisticata si cu motive orientale, optati pentru servete de masa intr-o culoare neutra, pe care le puteti lega cu un inel auriu.

Foto: @ styledsettings / Instagram

 

Foto: @ lulu.home / Instagram

Cu putina creativitate, masa ta simpla ii va cuceri pe cei dragi prin spectaculozitate. Daca nu ai un set de farfurii sau pahare cu motive de Craciun, cele simple, clasice pot avea aceleasi rezultate. Mizeaza in schimb pe aranjamentul central. Unul sau mai multe suporturi de lumanari impozante si ghivece de iedera care sa se reverse pe masa printre siraguri si globulete aurii si masa ta poate inspira o atmosfera festiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Digestie ușoară după o masă copioasă Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Foto: @ safinazzakaria / Instagram

Foto: @ thenaturalloft / Instagram

Foto: @ dirtyjanesbowral / Instagram

Foto: @ donna_leonard / Instagram

Foto: @ tabledecor_rj / Instagram


 

Foto: renatesverden / Instagram

Foto: @ linenway / Instagram

Foto homepage: Alexander Raths / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri