Masa de Craciun trebuie sa ii cucereasca pe cei dragi :). Atmosfera de Craciun poate fi surprinsa prin decorarea mesei intr-un mod aparte, special, cu motive, accesorii si vesela care sa ne duca cu gandul si sufletul la spiritul sarbatorilor de iarna.

Asteptam cu drag Craciunul si este, poate, pentru multi cea mai frumoasa sarbatoare a anului. Iubim mesele incarcate si pline de bucate alese, dar adevarata magie a Craciunului este reprezentata de modul in care ele sunt prezentate si puse in valoare. De aceea, mesele de Craciun care ii aduna laolalta pe cei dragi reprezinta nu doar un adevarat festin, dar si un regal vizual al culorilor si motivelor de Craciun. Atmosfera de Craciun poate fi surprinsa prin decorarea mesei intr-un mod aparte, special, cu motive, accesorii si vesela care sa ne duca cu gandul si sufletul la spiritul sarbatorilor de iarna.

Personal, ador sa ii surprind pe cei dragi si invitatii cu un decor special, festiv, care sa te faca sa te simti ca traiesti un Craciun special. In cautare de inspiratie pentru decorarea mesei de Craciun de anul acesta, am aruncat un ochi pe Instagram. Am gasit cateva prezentari elegante si cu mult bun gust care mi-au placut mult si m-am gandit sa le impartasesc cu voi, poate va vor fi si voua de folos :). Cu putina inspiratie si mult suflet, sunt convinsa ca cei dragi ne vor aprecia eforturile. Care este aranjamentul vostru preferat :)?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Digestie ușoară după o masă copioasă Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Masa de Craciun: 25 de idei de decorare

Foto: @ christmas4you1 / Instagram

 

Foto: @ asuka_makuuchi / Instagram

Mai  mult ca sigur ca rosul reprezinta si el alegerea potrivita atunci cand vine vorba de decorarea mesei de Craciun, cu precadere cand este insotit de auriu. Lumanarile pe masa in suporturi aurii, ghirlandele din crengute si conuri de brad ca aranjament central pot face din masa ta o masa de poveste.

Foto: @ alketavejsiu / Instagram

O masa de Craciun ce mizeaza pe combinatia de auriu si alb, cu lumanari in aceelasi tonuri cromatice, nu poate denota decat eleganta si distinctie. Umple un bol din sticla transparenta sau din ceramica alba cu globulete argintii si fa din el aranjamentul central al mesei.

Foto: @ fabulouschristmas / Instagram

Foto: @ anniepadilladevettorazzi / Instagram

 

Foto: @ njazoom / Instagram

Foto: @ restyledesign / Instagram 

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

 

Foto: @ avana_design / Instagram

Foto: @ hilow_interior / Instagram

 

Foto: @michlobs / Instagram

Si cine spune ca nu poti face dintr-o masa simpla de Craciun o masa cu adevarat spectaculoasa? Nici nu este nevoie sa ai o vesela speciala cu tematica de Craciun. Cu o vaza simpla pe masa din care sa se reverse crengute de brad, un brad rustic confectionat din lemn si braduti din hartie care sa fie amplasati pe masa, succesul este garantat. Iar daca vrei cu adevarat sa ii impresionezi pe cei dragi, asaza in interiorul farfuriilor mici cadouri surpriza. Daca optezi pentru o fata de masa in nuante neutre precum gri, petele de culoare pastel sunt cele mai indicate.

Foto: @ roxyoxy_creations / Instagram

Foto: @ tatyana.mysecretgarden / Instagram

Foto: @ bookyourbeat / Instagram

Foto: @ mammapoppins.it / Instagram 

 

Foto: @ bridalmimosa / Instagram

Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Mai multe exemple de decorare a mesei pe Craciun pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri