O sarcina foarte importanta, printre ultimele dupa ce te decizi sa amenajezi locuinta este alegerea corpurilor de iluminat. Optiunile sunt extrem de variate atat pentru interior, cat si pentru exterior, putand alege dintre lustre, lampadare, veioze, spoturi sau aplice. Cum stii daca ce ai ales este perfect pentru incaperea ta?

Indiferent ca abia te-ai mutat intr-o casa sau ca ai vrut o schimbare pentru locuinta ta, lucrarile de reamanajare sunt o adevarata provocare. Insa odata ajunsi la final cu planurile de reconditionare, ultimele modificari intervin cand vine vorba de iluminarea spatiului. Ca trebuie sa alegem o culoare care sa se asorteze cu peretii pentru lustra, lampadarul sau veioza, ca vrem sa fie pe sine, aplicate pe perete sau suspendate – astea sunt curiozitati care ne pun in dificultate.

Catalogul KIKA cu oferte la mobila, decoratiuni si corpuri de iluminat este disponibil online aici.

Dar cine spune ca alegerea corpurilor de iluminat nu poate fi distractiva? Mai ales cand gama de produse este complexa, disponibila in stiluri, culori si forme dintre cele mai interesante. Indiferent ca alegi lustra pentru sufragerie, spoturile pentru baie sau lampile solare pentru gradina, trebuie sa tii cont ca ce alegi sa fie pe gustul tau. Dar nu neglija sa se potriveasca cu restul ornamentelor din incapere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Ghid pentru alegerea mobilierului interior 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Mai multe idei si un scurt ghid pentru alegerea corpurilor de iluminat pe retail.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri