Cateva sfaturi foarte utile pentru a crea o oaza de relaxare in care toata familia sa se simta bine:

Camera de zi a reintrat in preferintele familiilor si este, la momentul actual, incaperea in care petrecem cel mai mult timp, fie ca ne uitam la televizor, ne bucuram de o seara in compania prietenilor sau de cateva momente relaxante cu noi insine.

Mai jos iti oferim cateva sfaturi foarte utile pentru a crea o oaza de relaxare in care toata familia sa se simta bine:

Alege un mobilier care sa va reflecte gusturile si interesele

Camera de zi trebuie sa fie pe placul tuturor membrilor familiei si sa fie in armonie si cu restul locuintei tale. Asadar, ai nevoie de un mobilier functional, usor de montat si realizat exact pe dimensiunile camerei, astfel incat sa beneficiezi la maximum de spatiul pe care il ai la dispozitie. Daca optezi pentru un astfel de mobilier modern, vei sti sigur ca iti va ramane spatiu destul si pentru ca cel mic sa aiba unde sa se joace, dar si pentru serile in care ai oaspeti in vizita. Si pentru ca ai la dispozitie o gama foarte variata de modele din care sa alegi, sigur vei gasi unul care sa impace gusturile tuturor si care sa iti aduca numai cuvinte de lauda din partea invitatilor tai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Culoarea iti influenteaza in mod direct dispozitia

Daca rasfoiesti o revista de design interior, vei observa ca multe dintre camerele de zi expuse au peretii varuiti fie in culori pale, precum bleu, roz sau verde, fie in nuante puternice de portocaliu, violet sau verde aprins. Alegerea ta se poate simplifica odata ce stii cu exactitate cum planuiesti sa utilizezi camera respectiva, scrie Prevention.com. Obisnuiesti sa te relaxezi in fata televizorului, sa citesti sau sa dormi dupa amiaza pe canapea? Atunci opteaza pentru o culoare delicata, care te va ajuta sa te odihnesti mai bine. Daca, în schimb, vrei un spatiu care sa te energizeze si sa tina pasul cu ritmul tau alert, cele mai potrivite sunt culorile tari care, folosite corect, pot arata superb in livingul tau.

Organizeaza-ti un colt verde

Plantele aduc o pata de culoare si sunt atat de benefice pentru organism incat nu ar trebui sa lipseasca din nicio incapere. Este important sa ai o camera bine oxigenata si luminoasa indiferent de cum planuiesti sa folosesti livingul. Un colt verde, in care sa plasezi cateva ghivece cu flori pe un suport de lemn pictat, va crea un punct de atractie al incaperii. Daca ai animale de casa si ti-e teama ca ar putea darama ghivecele, o solutie este sa le amplasezi la inaltime, suspendate de tavan sau pe un raft montat pe perete, iar efectul va fi acelasi, recomanda Homeguides.com. Iar in cazul in care uiti adeseori sa uzi plantele si nu vrei un colt vestejit si deprimant, atunci opteaza pentru plante rezistente, care nu au nevoie de o ingrijire deosebita si fac fata si conditiilor mai aspre.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Pune in aplicare mici trucuri Feng Shui

Trucurile Feng Shui functioneaza mai ales daca iti doresti sa te relaxezi mai usor si au marele avantaj ca sunt usor de pus in practica, iar efectul lor este uimitor. Apa este cel mai utilizat element in amenajarea conform regulilor Feng Shui si semnifica bunastarea. Poti include apa in designul camerei de zi fie prin intermediul unei mici fantani artificiale, fie daca plasezi un bol transparent cu apa si cateva pietricele colorate in centrul camerei. Se spune ca apa va aduce astfel bunastare si oportunitati in casa ta. Potrivit Inhabitat.com, o alta regula Feng Shui spune ca ferestrele trebuie sa sclipeasca de curatenie si ca, astfel, vei reusi sa vezi limpede tot ce se intampla in jurul tau. Chiar daca nu crezi in practicile Feng Shui, trebuie sa recunosti ca o camera in care lumina patrunde mai bine nu are cum sa nu iti dea o stare mai buna.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Renunta definitiv la covoare

Covoarele sunt un mediu propice pentru dezvoltarea alergenilor si retin mult praf, asa ca daca vrei o camera usor de curatat si de intretinut, cel mai bine este sa renunti complet la ele. Un parchet frumos sau o gresie care luceste de curatenie pot arata la fel de bine si, chiar daca spatiul ti se va parea gol la inceput, poti compensa prin decoratiuni sau tablouri care sa distraga atentia musafirilor. In plus, aceasta idee este perfecta pentru cei care au animale de companie, pentru ca atunci cand acestea naparlesc, parul va fi mult mai usor de strans daca nu trebuie sa petreci ore in sir incercand sa-l scoti cu peria de covoare.

Camera de zi a ajuns sa indeplineasca functii multiple si trebuie adaptata astfel incat sa te poti odihni si relaxa, dar si sa te energizeze atunci cand ai nevoie. Iar cel mai important aspect cand vine vorba despre cum te simti in aceasta incapere este modul in care o amenajezi, asa ca aplica aceste sfaturi si vei simti cu siguranta o diferenta.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri


Sursa foto: Shutterstock,Copyright: StockLite


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri