2 August 2016 publicat în Casa-Gradina 1 share-uri

Recuperarea si relaxarea pot avea loc chiar la tine acasa, daca tii cont de sfaturile pe care ti le-am pregatit.

Vacantele sunt prea scurte ca sa ne alimenteze nevoia de relaxare pentru fiecare sfarsit de zi in care oboseala fizica si psihica ne copleseste. De aceea am decis ca o femeie desteapta nu trebuie sa astepte weekendurile sau zilele libere ca sa se simta in cea mai buna forma. Recuperarea si relaxarea pot avea loc chiar la tine acasa, daca tii cont de sfaturile pe care ti le-am pregatit. La finalul articolului vei fi convinsa ca locuinta ta se poate confunda cu usurinta (si cu putin efort) cu o casa de vacanta:

1. Plaseaza strategic o vaza mare cu flori in holul de la intrare ca sa te simti in fiecare zi intampinata ca un oaspete. Nu-i de mirare ca acesta este primul detaliu care iti atrage atentia cand intri intr-un hotel de… multe stele. Asigura-te ca ai flori proaspete si in dormitor. Conform prnewswire.com, un studiu realizat de cercetatorii de la Harvard confirma faptul ca ne simtim mai fericite si mai energice la primele ore ale diminetii, daca primul lucru pe care l-am vazut cand ne-am trezit a fost un buchet de flori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Principiile de bază ale mașinii CNC 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

2. Creeaza-ti propria oaza de liniste si relaxare. Aparent, functiile cognitive se amplifica dupa ceva timp petrecut intr-un mediu in care confortul si naturalul sunt la ele acasa. Investeste intr-o canapea care te fereste de dureri de spate si pe care corpul tau se poate relaxa instant, ca dupa reflexoterapie. Cautand o recomandare potrivita, ne-au atras atentia canapelele de la tandem.md care nu degeaba intra in categoria de mobila moale – par foarte comode, potrivite pentru orice spatiu si, mai ales, chic. In proximitatea unei canapele comode ar trebui sa stea si o planta verde care sa intregeasca tabloul unei oaze de relaxare la tine acasa.

3. Scoate de la naftalina halatul de baie cel bun. Si poarta-l non-stop. Daca nu detii asa ceva, ai face bine sa faci o investitie. Si daca tot o faci, ce e un halat care ar trebui sa te faca sa te simti rasfatata fara initialele tale brodate?

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

4. Schimba asternuturile cat mai des. E genul de schimbare care nu te costa nimic dar care reda mirosul de proaspat, senzatia de racoare si netezime care te indeparteaza instant de orice tip de haos ai adus cu tine de la munca.

5. Incarca-ti noptiera cu toate acele carti pe care ti-ai propus sa le iei cu tine in vacanta. Fa-ti un obicei sa citesti in fiecare seara cate jumatate de ora; nu doar ca te vei cufunda in activitatea la care ravnesti de multa vreme, dar lectura te va relaxa si indeparta de planul realitatii suficient de mult incat sa simti o detasare imediata.



6. Pregateste-ti o baie regala cu lapte, miere si uleiuri aromatice. Ai nevoie de niste lumanari si de cateva ingrediente: o ceasca de miere, doua cesti de lapte cu cat mai multa grasime, o ceasca si jumatate de sare, un sfert de ceasca de bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de ulei esential de levantica. Cu aceasta reteta imprumutata chiar de la regina Cleopatra te vei elibera de stres in vreme ce pielea ta va fi rasfatata si hranita.
Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

7. Angajeaza pe cineva sa-ti faca curatenie (chiar si pentru o singura data). Te asiguram ca vor fi banii cel mai bine cheltuiti din ultima vreme. Nimic nu se compara cu senzatia de a intra intr-o casa in care gresia straluceste, ferestrele la fel, mobila are un luciu care striga curatenie, covorul are culori mai vii decat atunci cand l-ai cumparat iar teancul de hainele de pe uscator sunt calcate si asezate pe umerase in dressing. Am putea continua cu lista de bucurii, dar cel mai probabil ai inteles unde batem. Uita de curatenie intr-o saptamana si dedica-ti jumatatea de sambata tie.

Investeste in detalii care te fac sa te simti rasfatata in fiecare moment pe care il petreci la tine acasa. Vei vedea ca nici cele mai sofisticate hoteluri nu vor reusi sa-ti mai satisfaca micile placeri pe care, cu putina fantezie, doar locuinta ta ti le ofera.

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Sursa foto: Shutterstock.com; copyright: goodluz


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri