3 aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont pentru a elimina energiile negative din viata si din casa ta

9 Mai 2016 publicat în Casa-Gradina 50 share-uri

Iata cum poti sa scapi de energiile negative si sa ai parte de linistea sufleteasca pe care o meriti:

O veche zicala romaneasca spune ca omul isi face singur norocul. Acest lucru nu inseamna numai sa muncim pentru a ne atinge obiectivele, ci si sa eliminam orice factor negativ din viata noastra. Pentru a avea parte de liniste, dar si pentru ca sansa sa fie de partea noastra, e nevoie uneori sa analizam cu atentie fiecare aspect din viata noastra, incepand de la persoanele cu care intram zilnic in contact si terminand cu propria noastra locuinta.

Iata cum poti sa scapi de energiile negative si sa ai parte de linistea sufleteasca pe care o meriti:

Oaza de relaxare de acasa

Locuinta ta trebuie sa fie locul in care te umpli de energie pozitiva, te relaxezi total si uiti de stres si probleme. Secretul unei case pline de energii pozitive ne-a fost impartasit noua, occidentalilor, de catre chinezi. Principiile Feng-Shui au fost enuntate prima data cu peste 5.000 de ani in urma si au supravietuit pana in zilele noastre, fapt ce demonstreaza ca ele functioneaza cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Felul in care ne decoram locuinta nu poate sa nu aiba un impact asupra starii noastre de spirit. Este, pana la urma, locul in care petrecem cel mai mult timp din viata noastra, iar felul in care arata isi pune amprenta asupra perceptiei si emotiilor noastre, scriu specialistii de la freshome.com.

Potrivit principiilor Feng-Shui, cea mai importanta sursa de energie intr-o locuinta este lumina. O casa luminoasa este o casa plina de energii pozitive. In afara de lumina naturala, locuinta noastra ar trebui sa fie bine iluminata si seara si in zilele ploioase. Alege lumina calda (galbena) si opteaza pentru mai multe surse de lumina, pe langa cea principala, din mijlocul tavanului – lampadare, veioze, spoturi. Poti gasi pe acest site corpuri de iluminat care raspund oricarei nevoi, dar si oricaror gusturi.

Un alt principiu Feng-Shui subliniaza importanta unui mediu aerisit, lipsit de lucruri inutile, care nu fac decat sa adune energii negative. Nu ezita sa elimini din locuinta ta orice obiect care nu-ti mai este de folos. Cu cat a trecut mai multa vreme de cand nu a mai fost utilizat, cu atat mai multe energii negative atrage.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Conflictele ne seaca de energie si de pozitivitate

Nu poti avea parte de echilibru interior si de o stare de bine daca nu lasi in urma conflictele. Indiferent despre ce ar fi vorba, un conflict la serviciu sau in viata personala, alege sa il rezolvi sau sa uiti de el. Daca il alimentezi continuu, nu va face decat sa te opreasca din dezvoltare si sa te traga in jos.

Daca un conflict nu are rezolvare, indeparteaza-te total de situatia respectiva fie fizic, fie mental. Detaseaza-te de conflicte si de persoanele cu care ai conflicte si vei vedea in scurt timp ca vei avea o stare de spirit mult imbunatatita.

Unele lucruri si persoane nu se vor schimba niciodata, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fim afectate de ele. Dimpotriva, trebuie sa acceptam ca situatia nu poate fi schimbata si sa traim impacate cu ea sau sa o indepartam total din viata noastra.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Uneori, o cearta de la birou ajunge sa fie alimentata inutil o perioda indelungata de timp, tocmai pentru ca fiecare dintre partile implicate vrea sa demonstreze ca are dreptate. Acest lucru nu face decat sa prelungeasca starea de tensiune, dar sa nu uitam ca „cel mai destept cedeaza”. In acelasi timp, rememorarea permanenta a schimbului de replici cu alte persoane din jur nu face decat sa ne readuca in starea tensionata in loc sa o risipeasca.

Sentimentele de furie si negativitatea nu ne afecteaza doar din punct de vedere mental, ci chiar si din punct de vedere fizic, se arata intr-un articol al webmd.com. Inima este printre cele mai afectate organe atunci cand ne enervam, asa ca daca vrem un corp sanatos, trebuie sa uitam de nervi si conflicte.

Noi alegem ce vrem sa vedem

Este in natura umana sa isi doreasca mereu mai mult – un serviciu mai bine platit, o masina mai rapida, o casa mai mare. Acest lucru ne face pe multi dintre noi sa ne concentram pe ce nu avem in loc sa fim recunoscatori pentru ce avem. Alegand sa ne concentram mereu pe ce ne lipseste, nu facem decat sa ne adancim singuri intr-o stare negativa.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

John-Paul Flintoff, autorul cartii „Cum sa-ti schimbi viata” a enuntat mai multe categorii de gandire negativa. Intr-un articol publicat in The Guardian, el descrie care sunt cele mai dese ganduri negre pe care le avem. Printre ele se numara gandirea in alb si negru, in care exista doar extreme, privirea sinelui prin ochii altora („Sigur crede ca sunt plictistor”), gandirea negativa in perspectiva („Nu are rost sa incerc, sigur o sa dau gres”).

Puterea pentru a scapa de energiile pozitive sta in noi. Facand schimbari in locuinta, in relatia cu oamenii din jur si, in final, in propriul nostru mod de gandire, vom reusi sa gasim linistea interioara.

Sursa foto: Shutterstock, Dollar Photo Club, creativecommons.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri