Descopera tendintele actuale in materie de decoratiuni pentru masa de Pasti si afla cum poti transforma masa clasica de Pasti intr-un adevarat ambient festiv!

Chic Ville, magazin home&deco 100% ambiental, ne prezinta tendintele actuale in materie de decoratiuni de Pasti si ne ofera recomandari speciale pentru a transforma masa clasica de Pasti intr-un adevarat ambient festiv.

Potrivit companiei, cand vine vorba de amenajarea mesei de Paste, nu se mai pot face deosebiri intre ce cauta romanii si trendurile europene. „Existenta in mod constant in magazinele noastre a ultimelor trenduri si colectii, inca din primul moment al aparitiei lor, duce, in mod cert, la aceeasi informare si aceleasi preferinte, si pe plan local, cat si in alte tari”, a mai spus Marius Serbanescu.

Acesta a subliniat ca Chic Ville recomanda, in acest an, patru stiluri deosebite de amenajare a mesei de Paste care, cu siguranta, vor aduce o nota deosebita si vor inveseli atmosfera.

4 Stiluri speciale pentru amenajarea mesei de Paste

1. Cottage Easter

Primul dintre stilurile propuse este Cottage Easter, inspirat parca din Sarbatorile de demult. Acesta aduce in prim plan tesaturi deosebite, in special din in, in nuante calde, care amintesc de casa bunicii. Lemnul este unul dintre elementele cheie al acestui stil, iar sfesnicele sau tavile din acest material nu trebuie sa lipseasca. Pentru a sparge usoara monotonie data de nuantele naturii, stilul propus cuprinde si decoratiuni in culori vii, precum oua din ceramica galbena.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

2. Fancy Easter

Pentru adeptii stilului clasic, expertii ne propun modelul de amenajare Fancy Easter, ce pune accent pe culori puternice insa inspira o eleganta fara margini. Verdele este culoarea vedeta, insa daca ne gandim la texturi observam metale cu aspect pretios, cristal si ceramica deosebita. Intr-un astfel de stil nu are cum sa lipseasca un aranjament floral deosebit si nici un decantor de vin, care par sa incununeze atmosfera de sarbatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri