Daca pui mult suflet in integrarea principiilor Feng Shui in cadrul locuintei tale vei putea beneficia de numeroase schimbari pozitive, una dintre ele fiind si prosperitatea financiara. Un spatiu interior amenajat corespunzator te poate binedispune, iti poate oferi chef de munca si inspiratie, asadar marirea bugetului nu este exclusa.

Ce este Feng Shui?

Unii ar spune ca Feng Shui este o forma de arta in timp ce altii considera ca e o stiinta. Adevarul e cel mai probabil la mijloc. Feng Shui se ocupa cu realizarea unor spatii sacre, cu transformarea mediului inconjurator intr-unul in care fluxul energiei nu este perturbat si intr-unul in care ne simtim mai fericiti, mai sanatosi si mai instariti.

Feng Shui ataca in mod direct si prin metode practice blocajele din mediul care ne inconjoara. Daca vei recurge la astfel de invataturi va trebui sa rearanjezi piesele de mobilier sau sa incluzi un cristal intr-un colt intunecat sau sa analizezi orientarea casei inainte de a o cumpara.

De cele mai multe ori este evident faptul ca atunci cand muti un scaun din dreptul usii apare un flux mai bogat al energiei in incapere. Prin crearea unui flux mai puternic al energiilor pozitive, mediul care te inconjoara va avea efecte benefice asupra ta.

Nu constientizam intotdeauna sensibilitatea noastra fata de ambientul locuintei, insa gandeste-te o secunda la cat de inconfortabil te simti atunci cand nu reusesti sa aranjezi mobilierul in pozitia ideala, cat de tensionat te face sa te simti un robinet care picura in permanenta sau la senzatia de depresie si nervozitate pe care o poate provoca o culoare nepotrivita a camerei. Feng Shui isi propune sa rezolve astfel de probleme.

Indata ce energia pozitiva incepe sa circule in locuinta sau spatiul tau de lucru, beneficiile isi fac simtite aparitia. Aceste beneficii consta in sanatate, relatii interumane linistite, creativitate crescuta, lipsa depresiei, sentimentul de siguranta si prosperitate financiara.

In jurul acestei invataturi s-a conturat o intreaga industrie destul de profitabila. O serie de carti si produse sustin ca prin cumpararea unor diverse obiecte sau prin plata pentru o anumita informatie vei deveni cu siguranta mai bogat. Insa, Feng Shui nu este doar despre prosperitate. Feng Shui se refera la crearea unui ambient in care energia poate avea un flux potrivit pentru imbunatatirea modului de viata din numeroase puncte de vedere.

Cum se practica Feng Shui?

Specialistii studiaza si practica tehnicile Feng Shui de-a lungul mai multor ani (sau cel putin asa ar trebui sa procedeze) inainte sa intre in locuintele oamenilor si sa le ofere sfaturi. Precum in multe domenii spirituale, unii devin adevarati maestrii al acestui mestesug, dezvoltandu-si si imbogatindu-si cunostintele in permanenta.

Insa, poti sa incepi sa folosesti anumite principii Feng Shui chiar si singur, o practica binecunoscuta in Occident. Foarte multe persoane care vad un plan al unei incaperi prin care se prezinta amplasarea corecta a patului, isi repozitioneaza patul conform celor specificate.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri