Cateva sfaturi pentru utilizatorii de frigidere si combine frigorifice, sfaturi menite sa prelungeasca durata de viata a acestor aparate electrocasnice!

Comunicat de presa

Asa cum stim cu totii frigiderul este indispensabil pentru orice familie.Problemele tehnice care apar in functionarea corecta a lui apar inopinat si pot duce la pierderi de alimente chiar de ordinelor sutelor de lei. Pentru a preveni pe cat posibil astfel de situatii, in calitate de tehnician frigotehnist autorizat, o sa va prezint mai jos cateva sfaturi tehnice care stau la indemana oricarui utilizator:

Sfaturi pentru intretinerea si folosirea optima a frigiderului

1. In momentul cand cumparati un frigider, modul de transport la domiciliu este un lucru important. Recomandarea mea este ca frigiderul in timpul transportului trebuie sa stea in pozitie verticala.Daca acest lucru nu este posibil atunci ca o solutie de compromis este pozitia culcat pe partea cu usile.

2. Pozitionarea in locuinta trebuie sa evite surse directe si indirecte de caldura. Distanta fata de pereti trebuie sa fie de minim 10 cm mai ales partea din spate unde exista de obicei schimbatorul de caldura. Daca frigiderul este montat in corpul de mobila trebuie sa i se asigure ventilatie artificila cu ajutorul unui miniventilator sau crearea de spatii de ventilatie in partea de sus sau jos care sa permite circularea aerului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

3. Modul de folosire optim este cu setari eco sau -18 congelare si 4-5 grade refrigerare.La cele fara afisaj la treapta 2-3.

4. Congelatorul trebuie dezghetat in medie de 2 ori pe an, sau, daca folosirea lui este exagerata, atunci cand acumuleaza mai mult de 2 cm de gheata pe elementul de racire (conducte).

5. Curatarea frigiderul sa nu se faca cu otet. Exista solutii speciale de curatat care nu ataca componentele metalice cum este otetul. Perioada la care trebuie curatat depinde de fiecare persoana in parte, dar sa stiti ca in frigidere bacteriile sunt in cantitati foarte mari deoarece in procesul de racire al alimentelor se degaja sub forma de vapori bacterii de la alimente care contin proteine si diverse mirosuri de la alimente. In plus, alimentele se strica in frigider in timp deoarece acolo exista temperaturi pozitive care ajung deseori peste 9-10 grade Celsius.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

6. Nu scoateti din priza frigiderul si nu introduceti imediat la loc.Minim 10-15 min. dupa ce a fost scos din priza trebuie introdus la loc.

7. Functionarea corecta a unui frigider este cu pauze regulate ale compresorului si bineinteles cu racire in frigider si congelare in congelator. Daca observati ca frigiderul nu mai face pauze, nu mai raceste corespunzator va aparea un mesaj de avarie sau aprinderea unui led rosu, sau se dezgheata, in prima faza il scoateti din priza si il dezghetati si il lasati minim o ora scos din priza. Daca il introduceti la loc in priza si nu incepe procesul de racire in 1-2 ore, trebuie sa apelati la o persoana autorizata sau firma care se ocupa cu reparatii frigidere sau service frigidere, pentru a va face o vizita.

Inforrmatii by www.reparatii-frigidere.com


Foto homepage: Folosire frigider, Shutterstock

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Foto int: Reparatii frigider, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri