In cazul in care nu reusesti sa te odihnesti, iti prezentam cateva trucuri care te vor ajuta sa ai un dormitor linistitor.

In ziua de azi, ne confruntam cu probleme reale in ceea ce priveste odihna. Avand un program incarcat, nu reusim sa ne odihnim suficient si, fara sa realizam, modul in care propria locuinta este amenajata contribuie foarte mult la acest lucru. Iata cateva sfaturi, care te vor ajuta sa ai un dormitor linistitor.

1. In primul rand,

trebuie sa incepi cu eliminarea dezordinii. Renunta la toate obiectele de pe notiere si comoda si ai mereu in vedere sa nu lasi la vedere hainele si sa le pui in dulap.

2. Opteaza pentru o lenjerie de pat de o calitate superioara, in culori calde (bejuri, pasteluri sau chiar alb) si cu un imprimeu simplu, care sa nu oboseasca. Ai in vedere ca materialul sa fie moale.

3. Intotdeauna patul trebuie sa fie facut, dupa ce te-ai trezit, pentru a evita dezordinea si haosul.

4. Daca vechea saltea s-a uzat, iti recomandam sa achizitionezi una noua. Alege una potrivita stilului tau de a dormi si calitativa, ca sa te poti relaxa. Chiar daca cele bune sunt mai scumpe, trebuie sa iei in considerare faptul ca salteaua este un obiect pe care il schimbi rar si care, totodata, contribuie la calitatea somnului tau.

5. Inlocuieste pernele cu unele noi si moi. Foloseste mai multe, pentru a crea senzatia de lux si relaxare.

6. Permite soarelui sa patrunda in dormitor. Draperiile ar trebui sa fie mereu trase, atunci cand nu dormi, pentru ca razele sa intre in camera.

7. Amplaseaza sub pat un covor de dimensiuni mari, cu fir lung, in culori neutre. Textura moale a covorului va crea o atmosfera primitoare si linistitoare.

8. Nu uita de lumanari. Alege unele albe, care nu sunt parfumate; un parfum puternic te va impedica sa te odihnesti.

9. Florile proaspat taiate ajuta si ele in obtinerea unui dormitor relaxant. Culorile lor te vor inveseli, iar parfumul lor te vor linisti.

10. In dormitor, in ceea ce priveste culoarea peretilor, cele mai recomandate sunt nuantele de verde, albastru si gri. Acestea te vor ajuta sa te relaxezi si le poti contrasta cu un mobilier alb.

11. Undele aparatelor electronice, conform studiilor, ne impiedica sa dormim bine. Daca nu poti renunta la ele, pe cele mici, in timpul noptii, le poti amplasa intr-un cos.

12. Lumina ambientala este un alt aspect la care trebuie sa te gandesti. Veiozele si lampadarele te vor ajuta in acest sens.

13. Nu in ultimul rand, amplaseaza in dormitor tablouri cu imagini pe care le asociezi cu momente fericite.

Foto: Sofa.com
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri