Exista cateva solutii care te vor ajuta sa iti racoresti casa chiar si fara a apela la confortul unui aparat de aer conditionat.

A venit vara, caldura ne toropeste si toti visam la aparatul de aer conditionat care sa ne aduca racoarea. Unii dintre noi nu-si pot instala in casa aer conditionat, fie pentru ca se gandesc la faptul ca se spune ca nu e sanatos, fie ca nu au bugetul pregatit pentru o astfel de cheltuiala.

Exista insa cateva solutii care te vor ajuta sa iti racoresti casa chiar si fara a apela la confortul unui aparat de aer conditionat.

1. Acopera geamurile

Trage storurile, jaluzelele sau draperiile in timpul zilei, imediat ce soarele incepe sa-ti bata in geam. Vei impiedica astfel caldura sa-ti patrunda in casa. Descopera geamul doar cand vine seara. In cazul in care nu ai buget pentru nici unul dintre cele enumerate mai sus, poti acoperi geamurile cu folie de aluminiu. Atentie! Draperiile trebuie sa fie din culori deschise. Culorile inchise atrag caldura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto Ceiling Fan - Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri