Stilul marin este un mix intre eleganta, simplitate si o adevarata invitatie la confort si relaxare. Practic, este o combinatie eclectica intre modern si vintage, intre piese de mobilier alb, potrivite in dining sau dormitor si accesorii cu accente de albastru si rosu, nuante in culoarea nisipului, date de parchetul din lemn.

Comunicat de presa

Printre deadline-uri si proiecte, gandul iti zboara deja la plajele cu nisipul fin si auriu, la apa turcoaz a marii, la relaxarea din vacanta. Poti aduce mai aproape marea, folosindu-i culorile si nuantele surprinzatoare, chiar in amenajarea locuintei tale.

kika iti propune stilul lunii. Potrivit oricarui tip de spatiu, stilul marin este un mix intre eleganta, simplitate si o adevarata invitatie la confort si relaxare. Practic, este o combinatie eclectica intre modern si vintage, intre piese de mobilier alb, potrivite in dining sau dormitor si accesorii cu accente de albastru si rosu, nuante in culoarea nisipului, date de parchetul din lemn.

Asadar, foloseste alb pentru pereti si pe alocuri, pentru a crea un contrast placut, finiseaza-i cu un tapet in tonuri de albastru marin sau bleu.

Ii poti decora cu tablouri care ilustreaza marea, cu rame din scoici ori melci in care sunt fotografii dragi din vacantele tale la mare, ori cu oglinzi vintage
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Pe patul din dormitor si pe canapeaua din living, pune perne cu motive marine, cu dungi alb -albastre sau in nuante puternice de rosu. In ceea ce priveste mobilierul, alege unul de culoare alba, cu aspect usor uzat sau cu elemente de lemn impletit, iar pentru podea, foloseste un covor traditional, in nuante de bleu. Asaza pe terasa, locul tau preferat pentru a-ti savura cafeaua, o masuta din lemn, vopsita in albastru puternic si nu uita de sezlong, pe care il poti acoperi cu o saltea si perne de asemenea in culori marine.

Accesoriile rustice, cum ar fi felinarele cu lumanari, vor da o lumina calda terasei, iar taburetii din impletituri ii vor invita la relaxare pe musafirii tai. Utilizeaza, in toata locuinta, decoratiuni precum ancore, clopotei facuti din scoici sau corabii colorate.

Depoziteaza-ti lucrurile in cosuri albe sau in culoarea naturala a lemnului, nisipiu, si gata! Te vei simti in propria locuinta la fel ca intr-o casa de vacanta, in stilul mediteranean intalnit pe frumoasele insule grecesti.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Foto si informatii oferite de Kika
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri