Combinarea armonioasa de culori, cu treceri de la nuante vivace precum portocaliu, albastru sau verde smarald, la nuante simple de beige sau maroniu, se numara printre principalele tendinte in design interior din aceasta primavara.

Combinarea armonioasa de culori, cu treceri de la nuante vivace precum portocaliu, albastru sau verde smarald, la nuante simple de beige sau maroniu, se numara printre principalele tendinte in design interior din aceasta primavara, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.

Pentru trasarea celor mai noi tendinte in amenajarea interioara pentru prima parte a acestui an, designerii s-au inspirat din lumea modei, dar si din natura – lemnele, nisipul, pietrele si plantele fiind elemente cheie. Astfel, in aceasta primavara, in amenajarea interioara sunt indicate atât nuantele puternice, cat si cele simple.

Aceste culori se regasesc si in cele mai noi modele de tapet, dar si in gama de vopseluri si decoratiuni. Accentele in locuinta cad in aceasta primavara pe lampile moderne, tablourile care ies in evidenta, dar si pe alte elemente cromatice de stil. Tot in aceasta perioada se poarta si florile, fie ca vorbim de tapet, perdele sau covoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Tinand cont de toate aceste tendinte, specialistii Hornbach recomanda romanilor care isi vor amenaja locuinta in primavara acestui an patru stiluri diferite care pot aduce o schimbare majora in ambientul casei. Acestea au fost elaborate in colaborare cu profesorul Axel Venn de la Universitatea din Berlin.

Stilul Flower Fashion – colorat si vesel

Ambientul nu a fost niciodata mai floral ca in aceasta primavara. In cadrul acestui stil, imaginile florale pictate, intr-o realizare aproape impresionista, infrumuseteaza materialele, lenjeria de pat, tapetul, materialele decorative sau covoarele. Fiecare incapere devine o oaza de inspiratie si poarta amprenta primaverii.

Pentru a crea un astfel de spatiu, clientii pot gasi in magazine o larga varietate de tapet, vopseluri si decoratiuni inspirate din motive florale. Si, pentru a completa decorul in mod armonios, pot fi alese piese de mobilier colorate, balansoare sau scaune in culori vii. Nu trebuie sa lipseasca nici lampile din material textil, pernele moi in culori diverse, covoarele deschise si plante cât mai multe in toate colturile camerelor.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Stilul Light & Dark – fagure, dungi, zigzag sau tabla de sah

De la culorile vii si inspiratia florala, designerii au trecut la un stil total diferit si propun spatii intunecate care capata un rol din ce in ce mai important in arhitectura. Astfel, non-culorile alb si negru isi gasesc tot mai des utilizarea in decorarea spatiilor interioare – insa numai in combinatii cu nuante aprinse – altfel incaperile au un aer sobru si incomplet. Modelele sunt grafice, realizate deseori cu accente puternice, liniare, spre exemplu modele de fagure, dungi, zigzag sau clasica tabla de sah.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri