Berea, cea mai consumata bautura alcoolica, este recomandabila pentru a preveni anumite probleme de sanatate, dar poate fi folosita si la curatenia locuintei.

Cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume este, cu siguranta, berea. Popularitatea de care aceasta se bucura a dus la aparitia a peste 20.000 de tipuri de bere. Desi este o bautura alcoolica, aceasta are mai multe intrebuintari.

Intrucat nu contine

grasimi sau colesterol, berea ne ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase. Daca este consumata cu moderatie, aceasta poate preveni formarea cheagurilor de sange. De asemenea, aceasta este recomandabila celor ce au probleme cu tensiunea arteriala, intrucata este bogata in potasiu si saraca in sodiu.

Pe langa toate aceste aspecte, insa, berea are intrebuintari si in locuinta, putand fi folosita la curatenia acesteia.

Stiai ca petele pot fi indepartate cu succes cu ajutorul berii? Asemenea apei minerale, aceasta este acidulata si poate inlatura petele proaspat formate. Tot ce trebuie sa faci este sa freci cu o carpa imbibata in bere zonele afectate, dupa care sa le clatesti cu apa, pentru a nu lasa mirosul sa se impregneze.

In cazul in care te lupti adesea cu petele formate pe chiuveta din bucatarie, poti apela la bere. Inmoaie niste prosoape de bucatarie in bere, aseaza-le pe suprafata patata si lasa berea sa actioneze. Dupa un timp scurt, freaca usor cu un burete si putina bere si apoi clateste chiuveta. Vei putea observa ca petele au disparut.

Mobilierul din lemn, dupa o anumita perioada de timp, tinde sa isi piarda din stralucire. Pe piata, exista multe produse concepute pentru aceasta problema, insa pretul lor lasa de dorit. Astfel, cu un buget redus, poti schimba aspectul mobilei tale, daca o stergi cu o carpa inmuiata in bere.

Daca ai bijuterii sau obiecte decorative din aur, ce trebuie sa isi recapete stralucirea, berea te poate ajuta. Inmoaie o carpa moale in bere si freaca obiectele. Dupa aceea, nu uita sa le stergi cu o carpa uscata.

Studiile au demonstrat faptul ca berea este benefica inclusiv plantelor. Astfel, aceasta poate fi folosita ca inlocuitor al ingrasamintelor. Se recomanda sa se adauge in pamantul florilor 3 linguri de bere, pentru ca acestea sa creasca puternice. In acelasi timp, frunzele plantelor pot fi sterse de praf cu o carpa moale si putina bere.

Foto: Beautiful Homes Direct
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri