Lipsa banilor a constituit de-a lungul timpului o problema pentru multe persoane, motiv pentru care specialistii Feng Shui si-au aratat interesul in acest sens.

In prezent, amenajarea locuintei nu mai implica numai obtinerea unui spatiu confortabil si primitor; multe persoane, atunci cand desfasoara acest proces, iau in considerare si alte aspecte, precum crearea unui camin armonios, atragerea dragostei, sanatatii si a banilor, studiate si promovate de arta Feng Shui.

Lipsa banilor a constituit de-a lungul timpului o problema pentru multe persoane, motiv pentru care specialistii Feng Shui si-au aratat interesul in acest sens. Astfel, daca doriti sa aveti noroc la bani, trebuie sa incepeti prin a avea locuinta intotdeauna curata si ordonata. Zona de sud-est a unei incaperi este cea corespunzatoare bogatiei si prosperitatii si este imperios sa fie decorata cu obiecte din lemn, in forma sa naturala, insa, ci nu ca piese de mobilier. Daca spatiul nu va permite sa amplasati in acest sector un copacel, il puteti inlocui cu obiecte inalte, care fac trimitere la trunchiurile copacilor. De asemenea, o alternativa o constituie tablouri cu peisaje din natura, plante sau copaci.



Clopoteii de vant, din bambus, cunoscuti in intreaga lume datorita traditiei Feng Shui, sunt utilizati pentru a alunga energiile negative; acestia se amplaseaza in exteriorul locuintei, iar in cazul in care locuiti la bloc, se pot agata pe balcon. Pentru a atrage norocul, folositi clopotei cu 4,6,8 sau 18 tuburi, iar pentru a elimina energiile negative, se recomanda cei cu 5 tuburi. In general, in interiorul locuintei, se utilizeaza clopoteii din metal sau din ceramica. Amplasati in partea de nord, clopotetii metalici activeaza zona carierei.

Elementul Apa este indicat, atunci cand va doriti sa scapati de problemele financiare. El poate fi folosit in mai multe forme. O fantana sau un acvariu cu pesti va atrage banii, iar o sursa de apa, amplasata pe birou intensifica efectele acesteia. In lipsa fantanilor, puteti recurge la imagini si tablouri cu apa, obiecte ondulate, materiale transparente. Umpleti boluri cu apa, adaugati cateva picaturi de esente parfumate si asezati in interiorul lor flori sau lumanari plutitoare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Bambusul joaca un rol important in Feng Shui. Acesta aduce noroc nu numai in planul financiar, ci si in celelalte. Achizitionati o vaza violet, cu gura mai stramta decat baza si amplasati in ea un fir de bambus, pentru a avea noroc la bani.

Foto interior 1: Sxc.hu

Foto interior 2: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri