Fa-ti celebre bucatele cu care iti rasfeti familia de Craciun, iar noi te premiem! Participa la concurs si poti castiga ustensile pentru bucariat ta!

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar noi ne intrebam cu ce bucate o sa-i rasfatam pe cei dragi. Impartaseste cu noi retetele tale speciale de Craciun, iar noi o sa te rasplatim cu premii pentru bucataria ta.

Descrie-ne, intr-un mod cat mai apetisant, bunatatile nelipsite de pe masa de Craciun, pozeaza-le si inscrie-le pe pagina de concurs. Poti participa cu retete de fripturi, aperitive, ciorbe, prajituri, torturi sau alte minunatii, cu conditia sa fie originale.

Ne poti trimite oricat de multe retete doresti. Fiecare reteta care respecta termenii concursului inseamna o sansa de castig.

Concursul se desfasoara in perioada 13 noiembrie 2012 – 10 decembrie 2012, iar retetele castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti pe data de 11 decembrie 2012.

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele complete si originale! Atat imaginile, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Important: Daca ai participat deja la un concurs culinar Garbo.ro, nu poti inscrie aceeasi reteta!

Pentru ca sunt speciale, retetele tale vor fi premiate cu unul dintre cele 10 seturi constand in :

• set de ornat prajituri
• cana gradata
• cantar
• forme prajituri

Cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro

Participa acum!

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri