Expertul Garbo in Feng Shui,arhitectul CRISTINA GROZA, ne dezvaluie care sunt rolurile oglinzilor in Feng Shui si cum le putem folosi.
Fondatorul Feng Shui Barnett & Partners, arhitectul CRISTINA GROZA, este Maestru Feng Shui si Coloanele Destinului acreditat international de IFSA ( International Feng Shui Association) , lector si instructor autorizat Raymond Lo.
Pentru experienta din cele doua domenii, arhitectura si Feng Shui, Cristina se bucura de recunoastere in tari din Europa (printre care Italia, Germania, Franta, Spania), cat si in Asia (Thailanda, Singapore, China) sau Africa (Egipt), zone in care in decursul anilor a realizat proiecte de consultanta Feng Shui. Cristina Groza a si lucrat alaturi de Maestrul Lo la diferite cazuri in Singapore, Thailanda si China, unde au avut proiecte pentru diverse corporatii, lanturi de magazine sau locuinte private.

Cristina Groza este singurul specialist Feng Shui din Romania care a devenit membru AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), la recomandarea Maestrului Lo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Arhitect Cristina Groza

www.fengshui-bp.ro/

Expert Garbo

Rolul oglinzilor in Feng Shui

Stiinta Feng Shui utilizeaza anumite obiecte considerate remedii, pentru armonizarea energiilor si inlaturarea efectului stelelor nefavorabile. Odata cu popularizarea acestei stiinte, spiritul comercial a facut sa se pastreze forma, dar sa se piarda continutul si sensul acestor remedii.

Astazi, in asa numitele magazine de specialitate intalnim un amestec cosmopolit de simboluri chinezesti, japoneze, budiste, tibetane si in general asiatice, care trec drept remedii sau amulete si pe care cei neinitiati le confunda cu adevaratele remedii ale acestei stiinte.

Obiectele-remediu in Feng Shui

Utilizarea obiectelor-remediu se bazeaza fie pe un element (fantanile arteziene pentru energia apei), fie pe anumite legende populare, cum ar fi broasca cu trei picioare sau corabia celor opt nemuritori.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat
Poate va intrebati de ce nu functioneaza pisicuta care da din labuta, pe care vanzatorul v-a sfatuit sa o plasati la intrare sau fantana arteziana din dormitor sau clopoteii de vant de pe terasa… ei bine, nu functioneaza pentru ca aceste remedii nu se plaseaza la intalmplare intr-un spatiu, ci locul lor este determinat de calcule prealabile precise. Din pacate, spiritul comercial a simplificat si a generalizat aceasta cunoastere, facand-o practic lipsita de valoare si efecte.

Oglinzile se numara printre aceste faimoase obiecte feng shui, care au ajuns sa fie achizitionate ca amulete, insa nimeni nu prea stie exact la ce folosesc sau de ce.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri